Familia fostului pilot, Michael Schumacher a dat publicitatii noi informatii despre starea sa de sanatate

Joi, 21 Septembrie 2017

Familia lui Michael Schumacher a dezvaluit informatii cu privire la starea de sanatate a fostului campion mondial Cu toate ca au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, starea sa de sanatate este in continuare grava, si nu da semne de ameliorare. Chiar daca cei apropiati, […]
Post-ul Familia fostului pilot, Michael Schumacher a dat publicitatii noi informatii despre starea sa de sanatate apare prima data in Stiri Oradea.
 Familia lui Michael Schumacher a dezvaluit informatii cu privire la starea de sanatate a fostului campion mondial
Cu toate ca au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, starea sa de sanatate este in continuare grava, si nu da semne de ameliorare.
Chiar daca cei apropiati, spera in fiecare zi ca fostul sportiv sa isi revina, rudele si avocatul familiei au dezvaluit ca Schumacher este in coma si sansele acestuia de recuperare sunt extrem de scazute.
Felix Damm, a dezmintit informatia potrivit caruia Schumacher poate merge singur, in cadrul unui proces intentat impotriva publicatiei care a oferit aceste informatii.
,,Michael Schumacher nu poate merge si nu se poate ridica nici macar cu ajutorul specialistilor care il monitorizeaza", a precizat avocatul familiei, Felix Damm
,,Din pacate, este in coma, se lupta cu ultimele puteri pentru viata lui, dar nu credem ca mai are prea multe sanse. Toti cei dragi il viziteaza zilnic, este foarte dureros ce se intampla", a declarat si un membru al familiei Schumacher in cadrul aceluiasi proces.
Potrivit publicatiei spaniole ,,Las 2 Orillas", fostul pilot de Formula 1 cantareste doar 45 de kilograme, iar inaltimea lui a scazut la 1,60 metri, adica cu 14 centimetri mai putin decat masura in mod obisnuit.
Michael Schumacher a suferit un accident la schi, in decembrie 2013, lovindu-se cu capul de o piatra, iar in prezent este tinut in viata de aparatele care il ajuta sa respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de catre medicii angajati special pentru el, la resedinta familiei din Elvetia.
Post-ul Familia fostului pilot, Michael Schumacher a dat publicitatii noi informatii despre starea sa de sanatate apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: