The Woman after 5pm! Oradea


Joi, 28 Sep 2017, ora: 17:00 - Joi, 28 Sep 2017
Oradea, Str. Anghel Saligny, Nr. 11

The Woman after 5pm! Oradea
Educatie. Inspiratie. Dezvoltare - nu doar o insiruire de cuvinte mari, ci intreg nucleul in jurul caruia graviteaza scopul pe care The Woman si l-a propus inca din 2012. Am adunat o comunitate de peste 3000 de femei care se contopeste in modernul zilelor noastre perfect. Credem ca un singur om care are un mesaj puternic este motorul care dezvolta comunitati si chiar mai mult, o lume intreaga.

In fiecare an, luna martie este luna The Woman! Din Conferinta de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm, eveniment dedicat femeilor care schimba comunitati.

The Woman reuneste femeile de succes din Romania din diverse domenii, intr-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Inspiratia pentru generatiile urmatoare de femei independente si puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politica, fashion, finante, PR, management si nu numai.

Alaturi de speakeri de renume si parteneri, The Woman creste comunitatea matura care face ceea ce isi propune, progresand an de an.

Am ales sa subliniem importanta cresterii prin educatie. Este firesc sa discutam mai atent pe marginea unui subiect care se intinde pe toate ariile si are implicatii multiple. Femeile prin rolul lor functional si instinct sunt cele care nutresc educatie si spirit de lider.Pentru informatii suplimentare:
http://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/