Teatru: "Mascariciul" - cu Horatiu Malaele


Miercuri, 12 Dec 2018, ora: 00:00
Oradea, Casa de Cultura a Sindicatelor

Teatru: "Mascariciul" - cu Horatiu Malaele
Mascariciul este un spectacol inspirat de piesa Cantecul lebedei de A.P.Cehov si ne vorbeste despre framantarile unui actor. Relatia dintre cele doua personaje Vasili Vasilici Svetlovidov - Horatiu Malaele si Nikita Ivanici - Nicolae Urs este una delicata si constituie un important punct de plecare in descoperirea unei lumi pe care putini o cunoastem cu adevarat. Horatiu Malaele ne da ocazia sa privim in spatele scenei, sa aflam ce se intampla cu Vasili Vasilici dupa ce se trage cortina si reuseste sa ne pastreze atentia pe tot parcursul spectacolului inserand momente care fac publicul sa izbucneasca in ras desi se poate simti un iz de amaraciune in toate replicile acestuia.
O discutie intre doi prieteni, o incursiune printre roluri celebre, oftat, meditat, nostalgie, scena unui teatru de provincie, demonstratie a pasiunii pentru arta, vise spulberate, final tragic. Horatiu Malaele descrie spectacolul astfel: "Fragmente, scene mici, pasaje din monologuri celebre, din roluri jucate sau doar visate, dorite. Momente speciale, regizate si interpretate cu mijloacele sensibilitatii, edificiu pe care este, de fapt, construit tot spectacolul".
Aportul oferit de Niculae Urs (in rolul lui Nikita Ivanici) este unul plin de farmec, scenele in care acesta ii interpreteaza pe Cezar sau Julieta starnind zambetele publicului.
Un omagiu adus actorului si creatiei acestuia, povestea lui Vasili Vasilici Svetlovidov (omul de teatru ajuns la apogeul carierei, interpretat de Horatiu Malaele) si a sufleorului sau fidel (interpretat de Niculae Urs) reuseste de fiecare data sa umple sala de spectacol.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete: 60, 80, 100, 120 lei