Conferinta "Mama, ca Sens si Semnificatie" Oradea


Joi, 14 Jun 2018, ora: 17:00 - Joi, 14 Jun 2018
Oradea,

Conferinta "Mama, ca Sens si Semnificatie" Oradea
Conferinta "Mama, ca Sens si Semnificatie" isi propune sa prezinte aceasta dinamica relationala si evolutia ei, de la nastere si pana in prezent.

Ne putem uita spre cer si alte semnificatii in exteriorul nostru, in alt trecut sau alt viitor, dar avem totusi un Sens palpabil din care ne-am nascut si continuam si in aceasta zi, manifestandu-l in act asa cum stim si am trait din prima Relatie semnificativa.

Un subiect atat de profund si o Relatie atat de intima, incat putem o viata intreaga sa ne uitam la ea, contempland Miracolul Vietii si cautand Sensul si Formele Iubirii.

Conferinta se adreseaza in primul rand oamenilor! Nu exista om pe acest Pamant care sa nu fi experimentat aceasta Relatie, fie ea si in absenta unei Mame.

Vom descoperi impreuna dinamica relationala Mama-Copil de la momentul nasterii si pana in ziua de azi, ce inseamna o Mama Buna, o Mama Rea si o Mama Suficient de Buna.

Ne intalnim JOI, 7 Iunie, in Bacau. Incepem la ora 17:00 si terminam la ora 21:00. Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.

Cost: 50 Lei

Inscrieri: alexandru@batinas.ro
Titlul mesajului: CONFERINTA MAMA

Locuri: Maxim 20
Varsta Minima: 22 de ani

Video: http://batinas.ro/video/Pentru informatii suplimentare:
http://batinas.ro/evenimente/conferinta-mama/