Acadelia - Arena Antonio Alexe


Duminica, 12 May 2019, ora: 19:00
Oradea, Arena Antonio Alexe, Calea Al.Cazaban

Acadelia - Arena Antonio Alexe
12 mai, ora 19:00, la Arena "Antonio Alexe", Oradea.

Delia revine primavara aceasta cu un show memorabil - ACADELIA. Continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim si celor care de maine merg la sala. Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de piersici si samburi de adevar. Daca manifestati alergie la cele mentionate mai sus, va rugam adresati-va medicului dumneavoastra de familie extinsa. Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indice glicemic cazut la pamant. Pentru o mai buna desfasurare de forte, incurajam pe toata durata spectacolului consumul moderat de dulce.

ATENTIE!
Prezenta in sala se face pe baza de bilet si acadele. Pentru a evita posibile neintelegeri legate de audienta generala, va rugam sa va informati inainte cu privire la playlist-ul artistei... si mai ales cu privire la artista in sine. Rebela Delia va pronunta ,,ramai cu ma-ta" si ,,du-te-ma, baby!". Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinati si nevaccinati vor avea acces in sala doar cu acordul parintilor.
POFTA BUNA!

Reteaua iabilet iti pune la dispozitie mai multe puncte de vanzare. Vezi aici lista completa pentru orasul tau: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atat in format fizic (print) cat si in format digital (pe telefon).

Pentru alte intrebari sau probleme referitoare la biletele achizitionate, contacteaza-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

Pentru acest eveniment nu este permisa renuntarea la biletele achizitionate. In caz de anulare a evenimentului, veti fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnata in maxim 7 zile lucratoare.

Iti multumim ca ai ales sa te distrezi cu noi!

Bilete
VIP - 295 lei
Gold - 235 lei
Categoria 1 - 185 lei
Categoria 2 - 125 lei
Categoria 3 - 85 lei
Categoria 4 - 55 lei
Meet & Greet Upgrade - 90 leiPentru informatii suplimentare:
https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-acadelia-arena-antonio-alexe-41451/