Doua persoane au fost prinse cu 2 kg de cocaina in stomac pe aeroport

Marti, 14 Noiembrie 2017

Doua persoane din Brazilia au fost prinse pe aeroportul Otopoeni, transportand 2 kg de cocaina Politia Romana a anuntat ca doi brazilieni au fost depistati pe aeroportul Otopeni, in timp ce transportau cu aproximativ doua kilograme de cocaina in stomac, fiind retinute de procurori. In total este vorba de trei persoane, dintre care doua femei […]
Post-ul Doua persoane au fost prinse cu 2 kg de cocaina in stomac pe aeroport apare prima data in Stiri Oradea.
 Doua persoane din Brazilia au fost prinse pe aeroportul Otopoeni, transportand 2 kg de cocaina
Politia Romana a anuntat ca doi brazilieni au fost depistati pe aeroportul Otopeni, in timp ce transportau cu aproximativ doua kilograme de cocaina in stomac, fiind retinute de procurori.
In total este vorba de trei persoane, dintre care doua femei si un barbat, cu varste intre 19 si 41 de ani, care sunt cercetate pentru trafic international de droguri de mare risc, dat fiind ca la doua dintre aceste au fost depistate avand in stomac droguri.
,,La data de 10 noiembrie, cei trei au fost depistati in Aeroportul Bucuresti-Otopeni. In urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supusi, s-a constatat ca doi dintre ei ar detine in stomac, casete de aproximativ 3 cm cu substante stupefiante. Acestia au fost condusi la o unitate spitaliceasca, pentru examinarea medicala si pentru a se elimina obiectele ce ar contine droguri, din corp. Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de casete cu 1.537 grame de cocaina, iar de la barbat 43 de casete ce contineau 426 grame de cocaina. Din cercetari a reiesit ca acestia au calatorit cu o cursa aeriana pe ruta Sao Paolo, Brazilia - Zurich, Elvetia - Bucuresti, urmand sa se deplaseze cu autocarul in Istanbul, Turcia”, se arata in comunicatul Politiei Romane.
Post-ul Doua persoane au fost prinse cu 2 kg de cocaina in stomac pe aeroport apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: