Donald Trump a sugerat retragerea licentelor pentru televiziunile care il critica

Joi, 12 Octombrie 2017

Presedintele american, vrea retragerea licentelor pentru posturile care il critica Donald Trump, a atacat dur, miercuri, posturile de televiziune NBC si CNN, avertizand aceste companii media dar si alte retele de televiziune care difuzeaza informatii nefavorabile, cu retragerea licentelor de emisie. NBC News a relatat ca Rex Tillerson l-a numit pe Donald Trump ,,imbecil" si ca […]
Post-ul Donald Trump a sugerat retragerea licentelor pentru televiziunile care il critica apare prima data in Stiri Oradea.
 Presedintele american, vrea retragerea licentelor pentru posturile care il critica
Donald Trump, a atacat dur, miercuri, posturile de televiziune NBC si CNN, avertizand aceste companii media dar si alte retele de televiziune care difuzeaza informatii nefavorabile, cu retragerea licentelor de emisie.
NBC News a relatat ca Rex Tillerson l-a numit pe Donald Trump ,,imbecil" si ca presedintele SUA a propus in iulie suplimentarea in mod substantial a arsenalului atomic american.
La randul sau, presedintele Donald Trump a catalogat informatiile drept ,,stiri false".
,,Fals @NBCNews a fabricat o stire ca as fi vrut multiplicarea de zece ori a arsenalului nuclear american. Pura fictiune, fabricata pentru a calomnia. NBC = CNN!”, a reactionat Donald Trump pe reteaua de socializare Twitter.
,,Date fiind toate stirile false difuzate de NBC si de alte retele de televiziune, cand ar fi momentul potrivit sa le fie contestate licentele? Este foarte rau pentru tara!”, a adaugat Donald Trump.
Post-ul Donald Trump a sugerat retragerea licentelor pentru televiziunile care il critica apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: