De retinut. In iulie si august pretul city break-urilor scade cu 40%!

Luni, 17 Iulie 2017

In lunile iulie si august, preturile pachetelor turistice tip city-break in marile orase europene scad cu pana la 40%, pe fondul diminuarii turismului de business si celui de conferinte, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mircea Vladu, director general Holiday Office. Acesta da cateva exemple de preturi ale pachetelor turistice pentru doua persoane, trei nopti de cazare, […]
The post De retinut. In iulie si august pretul city break-urilor scade cu 40%! appeared first on Presa Oradea.
 In lunile iulie si august, preturile pachetelor turistice tip city-break in marile orase europene scad cu pana la 40%, pe fondul diminuarii turismului de business si celui de conferinte, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mircea Vladu, director general Holiday Office.
Acesta da cateva exemple de preturi ale pachetelor turistice pentru doua persoane, trei nopti de cazare, in camera dubla, inclusiv biletele de avion: Praga (hotel de patru stele) 500 de euro in iulie-august, fata de 650 de euro in iunie sau septembrie; Viena (hotel de cinci stele) 595 de euro comparativ cu 780 de euro in aceleasi intervale;

Roma (hotel patru stele) 525 de euro fata de 880 de euro; Paris 630 de euro comparativ cu 880 de euro si Londra (hotel de patru stele) 520 de euro fata de 750 de euro.

,,Preturile pentru city break-uri scad cu pana la 40% in lunile iulie si august, pe fondul diminuarii turismului de business si celui de conferinte, dar si a concediilor care golesc marile orase.



Cele mai mari reduceri le fac hotelurile de cinci stele"

a declarat Mircea Vladu, director general al agentiei de turism Holiday Office.
Cosmin Marinof, director national de vanzari TU Travel Center/Eurolines a precizat ca romanii prefera sa viziteze pe timp de vara orasele Amsterdam, Lisabona, Paris, Barcelona si Londra, excursie pentru care aloca minimum 250 de euro/persoana.

Marinof spune ca, in luna august, un city break la Berlin (cazare in hotel de trei stele, fara masa, dar cu bilet de avion inclus) costa 99 euro/persoana, iar la Bologna (cazare cu mic dejun la hotel de patru stele si bilet de avion) 159 euro/persoana.
The post De retinut. In iulie si august pretul city break-urilor scade cu 40%! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: