Dacian Ciolos a confirmat ca sora sa este angajata a unui serviciu secret

Marti, 22 Ianuarie 2019

Dacian Ciolos a confirmat presei informatia potrivit careia sora sa este angajata unuia dintre serviciile secrete. Dacian Ciolos continua seria sa de aparitii controversate in presa, care incep sa ii arate tot mai mult latura reala. Dupa ce s-a promovat ca fiind un tehnocrat in 2016, care nu a avut afilieri politice si care a […]
Post-ul Dacian Ciolos a confirmat ca sora sa este angajata a unui serviciu secret apare prima data in Stiri Oradea.
 Dacian Ciolos a confirmat presei informatia potrivit careia sora sa este angajata unuia dintre serviciile secrete.
Dacian Ciolos continua seria sa de aparitii controversate in presa, care incep sa ii arate tot mai mult latura reala. Dupa ce s-a promovat ca fiind un tehnocrat in 2016, care nu a avut afilieri politice si care a sustinut un mesaj ferm impotriva traseismului, Dacian Ciolos a fost optiunea PNL, dar si al USR in alegerile parlamentare, pentru pozitia de premier.
A urmat apoi o perioada in care acesta si-a facut o organizatie proprie, denumita Romania 100, pe care a incercat sa o promoveze prin tara, fara mare succes insa. La acestea s-au adaugat dezvaluirile din mass-media, in care s-a aratat apartenenta fostului premier tehnocrat la un partid nationalist extremist, unde a detinut si functii de conducere.
Dupa aceste scene demne de filmele de comedie pentru Dacian Ciolos, acesta a venit cu o noua formula de partid politic, intitulat PLUS, care nici nu a fost lansat oficial, ca a fost deja subiectul unui nou subiect de dezbateri in mass-media, datorita fondatorilor acestui partid. Mai exact, PLUS a fost fondat de catre fostul maior de la Directia de cercetari penale, Alexandru Iordache si alti doi membri ai familiei tortionarului, ajuns acum avocat, si anume fiul sau in rol de secretar general, respectiv nora sa in rolul de vicepresedinte al PLUS.
In continuare, in presa au aparut noi informatii potrivit carora, sora lui Ciolos ar fi angajata a serviciilor secrete, fapt care a fost si recunoscut de catre acesta. Mai exact, sora lui Ciolos este angajata a serviciului secret al MAI, si anume in Directia Generala de Protectie Interna (DGPI), cunoscuta in trecut ca drept ,,Doi si-un sfert",
,,Da. Dar astea sunt lucruri verificabile. Si nu vad de unde ideea de zvonuri. La fel, daca cineva vrea ma analizeze pe mine, il rog sa imi analizeze activitatea, si nu altceva", a declarat Dacian Ciolos.
Nici cunoscutul grup de protestatari, #Rezist nu a stat pasiv la aceste noi informatii publice, criticandu-l dur, pe cel care pana acum era ridicat de acestia pe culmile laudelor publice.
,,Am tacut cand gurile rele spuneau ca Dacian e fiu de militian (…)


Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: