Daca tot platiti impozit, de ce nu ati castiga si o zi de distractie la Aquapark?

Daca tot platiti impozit, de ce nu ati castiga si o zi de distractie la Aquapark?

Vineri, 12 Ianuarie 2018

Primaria Oradea va premia si anul acesta persoanele care vor plati online taxele si impozitele datorate pe anul 2018 pana la data de 31 martie, acordand saptamanal prin tragere la sorti un voucher, constand intr-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Premiile asigura accesul in aquapark unei familii formate din 2 adulti […]
The post Daca tot platiti impozit, de ce nu ati castiga si o zi de distractie la Aquapark? appeared first on Presa Oradea.
 Primaria Oradea va premia si anul acesta persoanele care vor plati online taxele si impozitele datorate pe anul 2018 pana la data de 31 martie, acordand saptamanal prin tragere la sorti un voucher, constand intr-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea.
Premiile asigura accesul in aquapark unei familii formate din 2 adulti si 2 copii cu varsta sub 14 ani, pentru intreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de castigatori.
Campania se desfasoara in perioada 15 ianuarie - 31 martie 2018. Prima extragere va avea loc in data de 25 ianuarie 2018.

La aceasta campanie vor participa persoanele fizice si juridice care in perioada 15 ianuarie - 31 martie 2018 isi platesc online, prin portalul oradea.ro sau prin aplicatia pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe cladire, teren si/sau auto datorate catre bugetul local pentru anul in curs. Nu pot participa la campanie angajati ai organizatorului.
Pot participa toate persoanele fizice, juridice si fizice autorizate care au varsta minima de 18 ani impliniti la data de incepere a promotiei, adica pana la data 15.01.2018 - pentru persoanele fizice, platesc in perioada 15 februarie - 31 martie 2018, impozitele datorate bugetului local in anul 2018, online prin portalul oradea.ro sectiunea plati online sau prin aplicatia pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay, platesc integral impozitele si taxele datorate pentru anul 2018, fiecare persoana participa o singura data la tragerea la sorti, in saptamana in care a efectuat plata integrala, indiferent de numarul de tranzactii online (plati) efectuate.
Nu se iau in considerare platile efectuate prin alte mijloace sau instrumente decat cele efectuate online prin portalul oradea.ro si prin aplicatia pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay

Corespunzator perioadei campaniei 15.01.2018 - 31.03.2018 vor fi acordate 11 premii. Tragerile la sorti si desemnarea premiilor vor fi: 25 ianuarie, 1 februarie, 8 februarie, 15 februarie, 22 februarie, 1 martie, 8 martie, 15 martie, 22 martie, 29 martie, 5 aprilie. Premiile vor fi suportate din sponsorizari primite cu aceasta destinatie.
Toti participantii la campanie care indeplinesc conditiile de acces vor participa automat la tragerea la sorti pentru premiile puse in joc. Se vor extrage 2 castigatori de rezerva pentru fiecare castigator saptamanal. In cazul in care castigatorii desemnati prin tragere la sorti nu accepta/revendica premiul din diferite motive, premiul se va acorda primului castigator de rezerva.
Castigatorii vor fi anuntati prin comunicat de presa, prin intermediul paginii de facebook a Primariei Oradea si prin adresa transmisa la domiciliul indicat in baza de date fiscala a Directiei Economice.

Premiile vor fi acordate pe baza voucher de acces la Aquapark Oradea. Castigatorii vor putea primi/revendica voucherele in termen de 30 de zile de la data extragerii si anuntarii castigatorului pentru fiecare premiu saptamanal. Voucherele sunt valabile si vor putea fi folosite pe parcursului anul 2018.
Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.oradea.ro si la afisierul Primariei Oradea. Pentru orice solicitare, puteti contact organizatorii la e-mail: primarie@oradea.ro.
Ichim Vasilica
The post Daca tot platiti impozit, de ce nu ati castiga si o zi de distractie la Aquapark? appeared first on Presa Oradea.Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: