Cuba prin ochii si obiectivele fotografului Remus Toderici

Vineri, 28 Iulie 2017

Iubitorii de arta fotografica sunt invitati duminica, 30 iulie 2017, la ora 18:00, in Cetatea Oradea, Palatul Princiar, Corp B, etaj I, salile 9 - 10, la o expozitie inedita care il are in centru pe Remus Toderici, fotograful cotidianului Crisana si experienta lui in Cuba. Remus Toderici este si membru al Fotoclubului Fotoreporterilor Bihoreni, […]
The post Cuba prin ochii si obiectivele fotografului Remus Toderici appeared first on Presa Oradea.
 Iubitorii de arta fotografica sunt invitati duminica, 30 iulie 2017, la ora 18:00, in Cetatea Oradea, Palatul Princiar, Corp B, etaj I, salile 9 - 10, la o expozitie inedita care il are in centru pe Remus Toderici, fotograful cotidianului Crisana si experienta lui in Cuba.
Remus Toderici este si membru al Fotoclubului Fotoreporterilor Bihoreni, infiintat la inceputul acestui an, care functioneaza in cadrul Asociatiei Internationale ,,Euro Foto Art". A inceput sa fotografieze din 2008. Cu lucrarile sale a participat la o serie de expozitii de arta organizate in diferite orase ale Romaniei.

Cele 40 de fotografii selectionate pentru expozitia personala au fost realizate in diferite zone ale Cubei, Havana, Vinales, Cienfuegos, Trinidad si regiunile aferente lor. Publicul vizitator va putea descoperi in cadrul expozitiei mai multe portrete de exceptie, care ii va introduce in atmosfera deosebita a Cubei.

,,Experienta mea personala, in cele doua saptamani in Cuba, a fost unica. Cubanezii sunt un popor deschis, cu trasaturi foarte diferite si cu povesti de viata aparte. Cu toate ca locuiesc intr-un spatiu limitat, trairile lor sunt intense si nu pot fi raportate la modul de viata european", a precizat Remus Toderici.

Vernisajul expozitiei va avea loc in prezenta autorului, duminica, 30 iulie 2017, ora 18:00, in Palatul Princiar, Corp B, etaj I, salile 9 - 10. Publicul prezent la eveniment va fi salutat de catre artistul fotograf Stefan Tóth, presedintele Asociatiei Internationale ,,Euro Foto Art", care va prezenta si fotografiile expuse. Momentele muzicale, iedite si ele, vori fi sustinute de Cvartetul Sagittarius.

Expozitia, organizatade Asociatia Internationala ,,Euro Foto Art" in parteneriat cu Primaria Municipiului Oradea, Muzeul Cetatii si Orasului Oradea, respectiv Clubul Fotoreporterilor Bihoreni, va ramane la dispozitia turistilor si a publicului vizitator pana pe 10 septembrie, ea putand fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 10:00 – 18:00.
Ichim Vasilica
The post Cuba prin ochii si obiectivele fotografului Remus Toderici appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: