Cofondatorul AC/DC, Malcolm Young a decedat

Luni, 20 Noiembrie 2017

Malcolm Young, cofondatorul AC/DC, s-a stins din viata la virsta de 64 de ani In varsta de 64 de ani, Malcolm Young suferea de dementa, iar potrivit informatiilor, acesta s-a stins in preajma familiei si a oamenilor care i-au fost apropiati de-a lungul vietii. ,,Malcolm, alaturi de fratele sau Angus, a fost fondatorul si creatorul […]
Post-ul Cofondatorul AC/DC, Malcolm Young a decedat apare prima data in Stiri Oradea.
 Malcolm Young, cofondatorul AC/DC, s-a stins din viata la virsta de 64 de ani
In varsta de 64 de ani, Malcolm Young suferea de dementa, iar potrivit informatiilor, acesta s-a stins in preajma familiei si a oamenilor care i-au fost apropiati de-a lungul vietii.
,,Malcolm, alaturi de fratele sau Angus, a fost fondatorul si creatorul trupei AC/DC. Prin nemasurata sa dedicare si prin enormul angajament, Malcolm a reprezentat forta care a impins trupa spre progres. Ca chitarist, compozitor si vizionar, el a fost un om unic, mai ales prin perfectionismul sau. Si-a pastrat mereu principiile si a facut mereu exact ce si-a dorit. A fost foarte mandru de ceea ce a realizat. Loialitatea sa fata de fani era imensa", au transmis membrii trupei pe Facebook.
Fratele cofondatorului AC/DC, Angus Young a declarat ca ,,in calitate de frate, imi e greu sa exprim in cuvinte ce a insemnat acest om pentru mine, legatura dintre noi fiind una speciala si unica. El lasa in urma o mostenire imensa, care va dainui vesnic. Felicitari, Malcolm, pentru o treaba atat de bine facuta".
Malcolm Young a fost nevoit sa isi inceteze activitatea in cadrul AC/DC, in urma cu cativa ani, din cauza bolii de care suferea.
In anul 2014, colegul sau de trupa Brian Johnson a declarat ca ,,stim ca e un luptator. Se afla in spital, dar continua sa lupte. Ne pastram speranta ca intr-o buna zi isi va recapata puterile si va reveni alaturi de noi".
Familia artistului si-a exprimat dorinta ca aceia ce doresc sa aduca omagii artistului sa nu trimita flori, ci sa faca donatii catre Armata Salvarii in schimb.
Post-ul Cofondatorul AC/DC, Malcolm Young a decedat apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: