Cei de la BMW au publicat imaginile cu noul X5

Cei de la BMW au publicat imaginile cu noul X5

Miercuri, 13 Iunie 2018

Model deja consacrat in gama de SUV-uri a producatorului bavarez, BMW X5 a primit o noua imagine, care a fost publicata de catre cei din München. Reprezentantii BMW au decis sa puna capat speculatiilor, astfel ca au dat publicitatii fotografiile oficiale ale celei de a patra generatie a consacratului BMW X5. Productia SUV-ului va fi […]
Post-ul Cei de la BMW au publicat imaginile cu noul X5 apare prima data in Stiri Oradea.
 Model deja consacrat in gama de SUV-uri a producatorului bavarez, BMW X5 a primit o noua imagine, care a fost publicata de catre cei din München.
Reprezentantii BMW au decis sa puna capat speculatiilor, astfel ca au dat publicitatii fotografiile oficiale ale celei de a patra generatie a consacratului BMW X5.
Productia SUV-ului va fi la fabrica BMW din Spartanburg, iar potrivit informatiilor, se preconizeaza ca vanzarile sa porneasca din toamna acestui an.

Astfel, concurentul de seama al lui Audi Q7 si Mercedes GLE, iese in lume cu un design impunator si o parte frontala cu o grila supradimensionata.

In ceea ce tine de capitolul interior, SUV-ul bavareze ne prezinta doua display-uri destul de mari, unu fiind chiar instrumentul de bord digital, iar display-ul central este chiar versiunea cea mai noua a sistemului de operare deja consacrat al BMW, si anume iDrive, care va putea fi controlat si prin gesturi.
Exact ca modelul anterior, X5 va fi disponibil si in versiunea cu 7 locuri, insa va fi disponibil spre vanzare abia de la finele anului acesta. Daca vorbim de locuri, este important de precizat ca bavarezii au pregatit mai mult spatiu in noul X5, care va beneficia de 36 mm mai multi in lungime, 66 mm in latime, iar interiorul va avea 42 mm in plus.

Pe lista de noutati tehnologice a lui X5, putem adauga si farurile laser, suspensia pneumatica pe ambele punti si directia integrala.
Ceea ce sigur va interesa pe toti, este motorizarea, care va avea doua versiuni pe benzina si doua diesel, si anume trei versiuni cu motoare de 6 cilindrii si un V8, care va produce nu mai putin de 462 de cai putere.
Pentru a face calatoria mai placuta, noul X5 va avea o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, care vor fi oferite in versiune standard.
Imaginile vorbesc de la sine, asadar enjoy!

Post-ul Cei de la BMW au publicat imaginile cu noul X5 apare prima data in Stiri Oradea.Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: