Știri Oradea: a??ROMÂNIA NE UNEȘTE!a?? - spectacol de muzică folclorică de 1 Decembrie

Miercuri, 23 Noiembrie 2022

Știri Oradea: a??ROMÂNIA NE UNEȘTE!a?? - spectacol de muzică folclorică de 1 Decembrie
Aflat deja la a patra editie, evenimentul „România ne Uneste!" celebreaza Marea Unire si Ziua Nationala de pe 1 decembrie. Spectacolul organizat de Asociatia pentru Promovarea Turismului din Oradea si regiune (Visit Oradea) si Primaria Municipiului Oradea va avea loc in 1 decembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Regina Maria Oradea. 

Editia din acest an aduce la Oradea un spectacol de muzica folclorica autentica. Vor urca pe scena: Orchestra Rapsodia Bihoreana - dirijor prof. Liviu Butiu, Ansamblul Nuntasii Bihorului, Adrian Stanca, Antonela Ferche Butiu, Florica Bradu, Florentina si Petre Giurgi, Daniela Condurache, Grupul de tulnicarese „Apuseni", coordonat de Mariana Gligor; Ilie Medrea, Grupul vocal „Lioara" al Scolii de Arte Francisc Hubic, Oradea, prezentator Richard Balint.

Biletele sunt cu intrare libera, in limita locurilor disponibile. Biletele se pot prelua incepând din 18 noiembrie de la casieria teatrului, conform programului de functionare sau cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: