Bugetul judetului a fost aprobat

Joi, 26 Aprilie 2018

Dupa luni de asteptare, proiectul ce priveste bugetul judetului Bihor pentru anul 2018 a fost aprobat. La finalul unei sedinte ce a durat peste trei ore, bugetul judetului a fost aprobat, dupa luni intregi de asteptare si tergiversare din partea consilierilor liberali. Miercuri, alaturi de consilieri au participat si peste 100 de angajati din cadrul […]
Post-ul Bugetul judetului a fost aprobat apare prima data in Stiri Oradea.
 Dupa luni de asteptare, proiectul ce priveste bugetul judetului Bihor pentru anul 2018 a fost aprobat.
La finalul unei sedinte ce a durat peste trei ore, bugetul judetului a fost aprobat, dupa luni intregi de asteptare si tergiversare din partea consilierilor liberali.
Miercuri, alaturi de consilieri au participat si peste 100 de angajati din cadrul Consiliului Judetean Bihor si a institutiilor subordonate, interesati fiind de salariile lor, care erau deja in pericol. Mai mult, unii lideri de sindicat au amenintat consilierii liberali, ca daca nu vor vota bugetul si vor lasa fara salarii angajatii institutiilor, acestia vor incepe o ampla manifestare de pichetare a sediului PNL.
Dupa lungi discutii destul de tensionate, se proconiza ca bugetul va ramane in continuare nevotat, insa salvarea a venit de unde nimeni nu se astepta.
Consilierul PNL si totodata, cunoscutul artist, Cornel Borza a uimit pe toti cei prezenti, atunci cand a votat in favoarea aliantei PSD-UDMR-ALDE, alegand sa puna stop penibilului in care liberalii continuau sa se adanceasca.
Asadar, cu ajutorul liberalului, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Pásztor Sándor, a facut anuntul mult asteptat ,,Votul este 18:16. Bugetul a trecut", vestea fiind primita cu ropote de aplauze de cei din sala.
Initial, pentru a-si acoperi intr-un fel cele intamplate, liberalii au declarat ca artistul ar fi votat din greseala, apasand gresit butoanele, insa Cornel Borza a respins vehement aceste afirmatii, precizand jurnalistilor ca a votat in cunostinta de cauza ,, cu sufletul si gandul la toti oamenii care pot pleca acasa cu salariul care li se cuvine", precizand totodata ca isi doreste sa devina o punte intre putere si opozitie.
Desigur, liderului grupului PNL din Consiliul Judetean nu s-a abtinut din a vocifera amenintari, spunand ca liberalul ,,va avea mari probleme".
Din fericire, tot acest circ creat si dorit sa continue de catre consilierii liberali a luat sfarsit, iar victimele deciziilor acestora, si anume angajatii din institutii, isi vor putea primi diferenta de 30% a salariului lunii aprilie si vor putea fi linistiti, ca vor avea pe mai departe salarii. Cel putin pe anul acesta.
Sa fie acesta primul semn ca incet, nici liberalii nu mai suporta modul in care presedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan alege sa conduca partidul, cu pumnul in gura?
Post-ul Bugetul judetului a fost aprobat apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: