BMW X7 este tot mai aproape de lansare. Inginerii bavarezi continua testele

Marti, 13 Februarie 2018

Primul BMW X7 din istoria brandului bavarez urmeaza sa fie lansat la finele acestui an. BMW are in plan lansarea la finele acestui an, a primului X7 din istorie, fiind testate pana la acest moment mai multe prototipuri. Data fiind cererea tot mai mare pe piata a SUV-urilor, faptul ca BMW isi extinde gama de […]
Post-ul BMW X7 este tot mai aproape de lansare. Inginerii bavarezi continua testele apare prima data in Stiri Oradea.
 Primul BMW X7 din istoria brandului bavarez urmeaza sa fie lansat la finele acestui an.
BMW are in plan lansarea la finele acestui an, a primului X7 din istorie, fiind testate pana la acest moment mai multe prototipuri.

Data fiind cererea tot mai mare pe piata a SUV-urilor, faptul ca BMW isi extinde gama de modele X nu este un lucru surprinzator, ba mai mult, specialistii considera ca este doar p chestiune de timp pana cand vom avea tot mai multe modele lansate.
Sursa foto: autocar.co.uk
In acest moment, bavarezii de la BMW ofera pentru gama de SUV, modele de la X1 pana la X6, iar din informatiile aparute in spatiul public, la finele acestui an, bavarezii vor lansa in mod oficial rivalul lui Mercedes-Benz GLS si Range Rover.
Cu toate ca a fost prezentat in premiera mondiala in urma cu 5 luni ca si concept car, prototipul ce a fost surprins recent pe strazi la teste, nu dezvaluie prea mult din formele caroseriei, insa sunt reconoscibile unele forme, cum ar fi capota sau evacuarea dubla.
Sursa foto: autocar.co.uk
Sursa foto: autocar.co.uk
Aspectul cel mai vizibil chiar si cu camuflaj, ramane grila uriasa a radiatorului, un element tipic bavarezilor de la BMW, alaturi de care a fost alaturat blocul de lumini.
Elementul care ramane in continuare un mister este interiorul, despre care nu se stie mai nimic, insa se poate doar preconiza ca va imprumuta anumite tipicitati de la Seria 7.
Sursa foto: autocar.co.uk
De asemenea, odata cu zvonurile privind interiorul celor doua modele, specialistii preconizeaza ca sub capota inginerii vor instala motorizarea V12 biturbo.
Lansarea oficiala este programata in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, SUA, in perioada 30 noiembrie – 9 decembrie 2018.
Sursa foto: autocar.co.uk

Post-ul BMW X7 este tot mai aproape de lansare. Inginerii bavarezi continua testele apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: