Bihoreanul George Puscas a fost transferat la echipa US Palermo

Vineri, 10 August 2018

Atacantul bihorean George Puscas s-a transferat la echipa italiana US Palermo, valoarea tranzactiei depasind 3 milioane de euro. Marti, bihoreanul George Puscas a semnat contractul, ajung in acest fel la cel de al cincilea club din Italia. Tanarul de origine din Marghita, a debutat in fotbal la echipa CF Liberty, pentru care a si evoluat in […]
Post-ul Bihoreanul George Puscas a fost transferat la echipa US Palermo apare prima data in Stiri Oradea.
 Atacantul bihorean George Puscas s-a transferat la echipa italiana US Palermo, valoarea tranzactiei depasind 3 milioane de euro.

Marti, bihoreanul George Puscas a semnat contractul, ajung in acest fel la cel de al cincilea club din Italia.


Tanarul de origine din Marghita, a debutat in fotbal la echipa CF Liberty, pentru care a si evoluat in Liga a II-a, fiind imprumutat ulterior echipei FC Bihor. Din anul 2013, Puscas s-a transferat la Inter Milano.
Din 2013, fotbalistul bihorean a fost imprumutat de cei de la Inter Milano imprumutat la Bari, apoi la Benevento, unde a disputat 12 meciuri si a inscris un gol, iar mai apoi la Novarra, unde a evoluat de 19 ori si a inscris 9 goluri.
,,Internationalul roman a semnat un contract pe patru ani, Inter pastrandu-si optiunea de a-l putea rascumpara. Pentru golgheterul all-time al nationalei Romaniei de tineret incepe acum o noua etapa a carierei. Mult succes, George!”, a scris declarat impresarul fotbalistului, Catalin Sarmasan.
Valoarea transferului jucatorului bihorean este de 3,25 milioane de euro.
 
Post-ul Bihoreanul George Puscas a fost transferat la echipa US Palermo apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: