Bihoreanca Irina Bara, este printre cele patru romance vor lua debuta la calificarile de la US Open

Marti, 21 August 2018

In cadrul ultimului Mare Slem al anului care debuteaza pe 27 august, vor intra in calificari patru jucatoare romance. Calificarile pentru US Open vor debuta de astazi, 21 august, unde vor participa patru romance, si anume bihoreanca Irina Bara, situata pe locul 140 WTA, Alexandra Dulgheru, situata pe locul 141 WTA, Jaqueline Cristian de pe […]
Post-ul Bihoreanca Irina Bara, este printre cele patru romance vor lua debuta la calificarile de la US Open apare prima data in Stiri Oradea.
 In cadrul ultimului Mare Slem al anului care debuteaza pe 27 august, vor intra in calificari patru jucatoare romance.
Calificarile pentru US Open vor debuta de astazi, 21 august, unde vor participa patru romance, si anume bihoreanca Irina Bara, situata pe locul 140 WTA, Alexandra Dulgheru, situata pe locul 141 WTA, Jaqueline Cristian de pe locul 213 WTA si Gabriela Ruse de pe locul 256 WTA.
Irina Bara, originara din Stei, este favorita cu numarul 29 in calificari, este nevoita sa evolueze in primul tur cu o favorita a americanilor, si anume Gail Brodski de pe locul 312 WTA, care a primit si un wild card din partea organizatorilor. In acest sezon, bihoreanca a reusit cea mai buna performanta la un turneu WTA, unde la BRD Bucuresti Open, a trecut de calificari si a mers pana in optimile competitiei.
Prima jucatoare ce va intra in calificari este Alexandra Dulgheru, care va juca impotriva lui Allie Kiick de pe locul 165 WTA, care va avea loc marti, de la ora 22:30.
Post-ul Bihoreanca Irina Bara, este printre cele patru romance vor lua debuta la calificarile de la US Open apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: