Atentionare! Lidl a retras un produs de pe rafturi, datorita toxicitatii acestuia.

Joi, 26 Aprilie 2018

Lidl a publicat pe site, o informare importanta cu privire la rechemarea si returnarea produsului ,,Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L". In informarea emisa de cei de la Lidl se precizeaza ca ,,producatorul roman SC Marul Argintiu SRL recheama preventiv produsul Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L, cu data […]
Post-ul Atentionare! Lidl a retras un produs de pe rafturi, datorita toxicitatii acestuia. apare prima data in Stiri Oradea.
 Lidl a publicat pe site, o informare importanta cu privire la rechemarea si returnarea produsului ,,Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L".
In informarea emisa de cei de la Lidl se precizeaza ca ,,producatorul roman SC Marul Argintiu SRL recheama preventiv produsul Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L, cu data de valabilitate 24 ianuarie 2019. In cadrul verificarilor interne, intr-o proba a fost depistata toxina Patulina. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Intrucat nu poate fi exclus vreun risc asupra sanatatii, clientii sunt rugati insistent sa tina cont de aceasta rechemare si sa nu consume produsul in cauza".
,,Produsul Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L al producatorului SC Marul Argintiu SRL a fost vandut de catre Lidl Romania, iar din motive ce tin de siguranta consumatorului, Lidl Romania a reactionat fara intarziere si a scos produsul de la vanzare", au precizat oficialii Lidl.
Produsul mentionat de catre reprezentantii Lidl care are data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat in orice moment in toate magazinele Lidl, iar contravaloarea produsului va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

,,Aceasta rechemare vizeaza exclusiv produsul ,,Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L" al producatorului SC Marul Argintiu SRL. Alte produse vandute de catre Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producatorului SC Marul Argintiu SRL, nu sunt afectate de aceasta rechemare", se mai arata in comunicarea retailerului.
Post-ul Atentionare! Lidl a retras un produs de pe rafturi, datorita toxicitatii acestuia. apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: