Aproape 300 de arbori au fost plantati in Oradea, in cadrul campaniei de plantari de primavara

Marti, 15 Mai 2018

Aproape 300 de arbori au fost plantati in Oradea, in cadrul campaniei de plantari de primavara
La sfârsitul saptamânii trecute, s-a incheiat campania de plantari de primavara, in cadrul careia Primaria Oradea a plantat primii 272 de arbori dintr-un total de 500 câti vor fi plantati in acest an.

Ceilalti 228 de arbori vor fi plantati in cadrul campaniei de plantari de toamna.

Toti arborii au indeplinit conditiile prevazute in caietul de sarcini, respectiv au o inaltime de 4 m, o circumferinta de 24 cm si au fost prevazuti cu balot de pamânt.

Astfel, au fost plantati 178 de platani, 5 stejari si 89 de frasini, in urmatoarele zone ale orasului: cartierul Nufarul, B-dul Dacia, str. Secarei, str. Codrilor, Parc I.C Bratianu, str. W. Shakespeare, Piata Unirii, Parc Onisifor Ghibu, Parcare Aquaparc Nymphaea, Parc Ghioceilor, str. O. Goga, str. Feldioarei, str. Emilian Mircea Chitul, Dragos Voda, Parc Balcescu, Mal Pârâul Peta, Parc Padisului, Republicii pietonal etc.

Firma de la care s-au achizitionat arborii ca urmare a procedurii  licitatiei este S.C Adenandra S.R.L., aceasta ocupându-se de lucrarile de plantare si având obligatia sa ii intretina timp de 2 ani, cât este termenul de garantie. Valoarea primei transe de arbori este de 282.880 lei (fara TVA).

Toate lucrarile de plantare au fost executate in conformitate cu prevederile caietului de sarcini.

In continuare,  S.C Adenandra S.R.L. urmeaza sa monteze tutori la toti arborii plantati.

Mentionam ca se afla in procedura de achizitie publica un numar de 2100 de arbori, care vor fi plantati in perioada 2019 -2021.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: