Branturi talpici cu incalzire pentru incaltaminte Thermacell Nordic Flex - Oradea

#326476, din 2018-11-06 19:34:56 , Harghita

Telefon: anunt expirat
Pret : 599 RON
  • mareste imaginea
Branturile cu incalzire pot fi folosite cu orice pereche de incaltaminte, putandu-le introduce in perechea preferata de pantofi, bocanci, cizme sau clapari. Bateria extraplata cu litiu-ion polimer este incorporata este incorporata in zona calcaiului, iar pornirea incalzirii si reglarea intensitatii acesteia se realizeaza cu ajutorul unei mici telecomenzi.

Branturile pot asigura doua nivele de temperatura, selectabile din telecomanda: 38 si 44 de grade Celsius. Acumulatorii asigura o durata de functionare de pana la 5 ore, iar durata de viata este de 500 de cicluri de incarcare, ceea ce echivaleaza cu pana la 2500 de ore de functionare continua. In conditiile din tara noastra asta inseamna multi ani de utilizare.

Branturile ThermaCell sunt rezistente la umezeala, partea electronica fiind perfect etansata. Sunt disponibile intr-o plaja larga de marimi, dimensiunea putand fi potrivita exact la nevoile personale prin taierea corespunzatoare a marginilor. Se livreaza cu un incarcator de perete.

Marimi disponibile: M(38-40); L(40-42); XL(43-45)

Comenzi prin email: magazinvanatoare.ro@yahoo.ro