Alina Bica, fosta sefa DIICOT va fi audiata de comisia SRI

Joi, 12 Octombrie 2017

Comisia SRI urmeaza sa o audieze, joi, pe fosta sefa DIICOT, Alina Bica Fostul colonel SRI,  Daniel Dragomir a prezentat, in septembrie, Comisiei parlamentare de control al SRI o lista cu 65 de persoane care ar trebuie audiate in comisie si care ar putea sa-i probeze afirmatiile, pe lista fiind politicieni, ziaristi, oameni de afaceri […]
Post-ul Alina Bica, fosta sefa DIICOT va fi audiata de comisia SRI apare prima data in Stiri Oradea.
 Comisia SRI urmeaza sa o audieze, joi, pe fosta sefa DIICOT, Alina Bica
Fostul colonel SRI,  Daniel Dragomir a prezentat, in septembrie, Comisiei parlamentare de control al SRI o lista cu 65 de persoane care ar trebuie audiate in comisie si care ar putea sa-i probeze afirmatiile, pe lista fiind politicieni, ziaristi, oameni de afaceri dar si cadre ale Serviciului Roman de Informatii.
,,In sustinerea afirmatiilor sale, domul Dragomir a lasat la comisie o lista de 65 de persoane, insemnand ofiteri activi SRI, ofiteri inactivi ai Serviciului, persoane din media, din mediul politic si din cel economic, persoane pe care domnia sa le indica sa le invitam la comisia SRI si sa punem intrebari pentru a proba lucruri pe care domnul Dragomir le spune", a fost declaratia lui Manda.
Colonelul Dragomir a fost audiat de doua ori de catre Comisia SRI.
,,Au continuat discutiile pe tema abordata anterior, pe ceea ce am numit culoare media, al doilea subiect – culoarele justitiei – am prezentat elementele pe care le cunosc, am pus la dispozitia comisiei documente si se va stabili un calendar, probabil in cursul saptamanii viitoare va fi o noua audiere. Am prezentat documente care sa imi sustina declaratiile. Data trecuta am prezentat o lista de 65 de persoane care pot confirma sau infirma ce am spus eu. Am venit in fata comisiei, la solicitatea comisiei si sunt audiat in calitate de martor. Imi fac datoria de cetatean”, a declarat Daniel Dragomir dupa cea de a doua audiere.
Prima persoana audiata de Comisia SRI dupa Dragomir a fost omul de afaceri Sorin Strutinsky, care a dat detalii potrivit carora, DNA a desemnat doua unitati a SRI ca beneficiari secundari ai interceptarilor, in cadrul dosarului care ii vizeaza pe Radu Mazare si pe el personal.
Post-ul Alina Bica, fosta sefa DIICOT va fi audiata de comisia SRI apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: