Accident mortal pe drumul Salonta - Oradea. O persoana a decedat

Marti, 22 Ianuarie 2019

Un barbat a murit in aceasta dimineata, intr-un accident pe DN79, pe drumul dintre Salonta si Oradea. Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineata, unde un BMW X6 care circula cu viteza, in conditii de zapada si polei, a pierdut controlul si a intrat pe contrasens. Din nefericire, soferul BMW-ului a lovit frontal […]
Post-ul Accident mortal pe drumul Salonta – Oradea. O persoana a decedat apare prima data in Stiri Oradea.
 Un barbat a murit in aceasta dimineata, intr-un accident pe DN79, pe drumul dintre Salonta si Oradea.

Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineata, unde un BMW X6 care circula cu viteza, in conditii de zapada si polei, a pierdut controlul si a intrat pe contrasens. Din nefericire, soferul BMW-ului a lovit frontal o autoutilitara Dacia, care circula regulamentar.
Potrivit primelor cercetari ale politistilor, soferul BMW-ului circula cu cauciucuri de vara si nu a adaptat viteza la conditiile de drum.
Sursa foto: Facebook – Info Trafic jud. Bihor
Din nefericire, soferul autoutilitarei, un barbat de 41 de ani din municipiul Salonta, a decedat, ca urmare a leziunilor grave pe care le-a suferit.
,,Marti, 22 ianuarie a.c., la ora 07.15, pe D.N. 79, in afara localitatii bihorene Madaras, un tanar de 24 de ani, cetatean strain cu rezidenta in municipiul Timisoara, judetul Timis, in timp ce


Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: