Viceprimarul Florin Birta a premiat cuplurile care au sarbatorit nunta de aur

Vineri, 29 Iulie 2016

Viceprimarul Florin Birta a premiat cuplurile care au sarbatorit nunta de aur
Azi, 29 iulie 2016, in sala festiva ,,Traian Mosoiu", Primaria Oradea prin Compartimentul de Stare Civila  a organizat a treia festivitate de premiere din anul 2016 a familiilor care au implinit  50 de ani de casatorie si care au domiciliul in municipiul Oradea. Festivitatea a fost organizata in baza Hotarârii Consiliului Local  nr. 68/2008.

Cu aceasta ocazie, au fost invitate un numar de 47 familii, care si-au sarbatorit ,,NUNTA DE AUR".Cuplurile au fost felicitate de viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, insotita de un premiu in bani in cuantum de 500 lei.

Viceprimarul Florin Birta a oficiat azi prima sa festivitate de premiere a cuplurilor care isi sarbatoresc nunta de aur. Acesta s-a adresat celor prezenti: "Dragi parinti, dragi bunici! Ma adresez asa pentru ca multi dintre dumneavoastra imi puteti fi bunici sau parinti. Acum o saptamâna am oficiat prima casatorie civila in calitate de viceprimar, iar acum sunt deosebit de onorat sa ma aflu la prima festivitate de premiere a cuplurilor care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta. Dumneavoastra sunteti un exemplu pentru noi tinerii, sunteti un model pentru toata generatia tânara, o generatie care uita uneori ca institutia casatoriei este o institutie sacra. Va multumesc ca existati in vietile noastre! In numele meu, al primarului Ilie Bolojan si al Primariei Oradea va doresc multa sanatate, bucurii, fericire si voie buna!"

Primaria Oradea reaminteste cetatenilor municipiului Oradea ca, in conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acorda un premiu in bani in valoare de 1.000 lei persoanelor care au implinit venerabila vârsta de 100 de ani si au domiciliul in municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civila primeste in continuare  cereri, la camera 14 parter, in cladirea primariei. Informatii suplimentare se pot obtine  la numarul de  telefon 0259/408825.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: