Vehicule fara stapan - se cauta proprietarii sau detinatorii legali

Luni, 27 Iunie 2016

Vehicule fara stapan - se cauta proprietarii sau detinatorii legali
Pentru identificarea proprietarilor sau detinatorilor legali ai vehiculelor abandonate, agentii constatatori din cadrul Primariei municipiului Oradea - Politia Locala Oradea au intocmit procese verbale de constatare si somatii, care au fost afisate pe caroseriile vehiculelor BH78VAL, marca Dacia si BH06CHB, marca Ford. Acestea sunt presupuse a fi abandonate pe domeniul public conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fara stapân sau abandonate pe terenuri apartinând domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale.

Fiind necesara eliberarea domeniului public, vehiculele vor fi ridicate, transportate si depozitate in spatiul special destinat depozitarii vehiculelor abandonate sau fara stapân.

In situatia in care vehiculele nu vor fi revendicate de proprietari sau de detinatorii legali, dupa expirarea unui termen de 5 zile de la data anuntului, acestea vor trece in proprietatea Municipiului Oradea si vor fi valorificate in conditiile legii.

Informatii suplimentare se pot obtine la Serviciul Parcari din str. Piata Unirii,  nr.1, tel: 0259/449.331.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: