Un nou ansamblu rezidential in zona Ceyrat

Joi, 20 Iulie 2017

Un nou ansamblu rezidential in zona Ceyrat
In sedinta Consiliului Local de marti, 11 iulie 2017, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal privind construirea unui nou cartier de locuinte colective, servicii complementare, comert, turism si alimentatie publica pe str Ceyrat, cu propunerile de organizare urbanistica si regulamentul de urbanism aferent.

Prin acest proiect se are in vedere urbanizarea zonei cuprinse intre str. Ceyrat, str. Thurzo Sandor, Cimitirul municipal Rulikovszky si amplasamentul Centrului de ingrijire a persoanelor vârstnice, in vederea realizarii unui cartier rezidential cu activitati de comert si servicii de agrement.

Astfel, in noua zona rezidentiala se vor amplasa 18 cladiri de locuinte colective  cu 646 de apartamente si functiuni complementare locuirii (servicii de proximitate, unitati sanitare de mici dimensiuni, unitati de invatamânt preuniversitar, magazine). Zona de turism si alimentatie publica va cuprinde o constructie cu destinatia de hotel cu 70 de camere si sala de alimentatie publica cu suprafata de 400 mp.

Zonele verzi aferente acestui ansamblu rezidential se vor intinde pe o suprafata de cca 5000 mp, din care 3.481 mp reprezinta zone verzi cu acces public nelimitat.

Totodata, conform proiectului, se vor asigura la sol 654 locuri de parcare aferente locuirii.


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: