Un mod inedit de a spune "MULTUMESC"

Luni, 23 Mai 2016

Un mod inedit de a spune
Vremea frumoasa din ultimele zile i-a indemnat pe bunicii care beneficiaza de serviciile sociale oferite in cadrul Centrului de Reintegrare Sociala de pe strada Vamii nr.34/A sa petreaca cât mai mult timp in natura. Astfel, in acest sfârsit de saptamâna, bunicii au participat la curatenia de primavara si la toaletarea curtii interioare a Centrului, alaturi de personalul calificat. Bunicii au tinut sa multumeasca municipalitatii, in felul lor, inedit, pentru sprijinul acordat pentru ca ei sa se simta ca "ACASA".

Prin activitatile desfasurate in cadrul Centrului se urmareste, in primul rând, asigurarea posibilitatii persoanelor vârstnice de a se implica in activitati cât mai diverse, potrivite vârstei, oferindu-le o viata cât mai activa si mai implinita, si nu in ultimul rând imbunatatirea echilibrului psihic, prin socializare in cadrul unui grup cu persoane din aceeasi generatie.

"Stim ca nu putem schimba lumea, dar prin actiunile noastre putem schimba lumea cuiva iar prin realizarea acestui proiect putem spune ca, da, calitatea vietii rezidentilor nostri a crescut. Bunicii apreciaza mult faptul ca acum se pot deplasa mai usor spre spatiile de relaxare, spre foisorul unde petrec momente deosebite", a declarat  Georgeta Opreanu, directorul Caminului pentru Persoane Vârstnice.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: