Se scot la licitatie amplasamentele pentru terase in Piata Unirii

Sambata, 22 Aprilie 2017

Se scot la licitatie amplasamentele pentru terase in Piata Unirii
Primaria municipiului Oradea organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare pentru atribuirea amplasamentelor situate pe domeniul public al municipiului Oradea, in Piata Unirii, in vederea  amplasarii de terase sezoniere.

Obiectul licitatiei este ocuparea domeniului public in vederea amplasarii teraselor sezoniere in Piata Unirii, in conformitate cu locatiile stabilite in Anexa nr. 1 (atasat) si individualizate conform Planurilor de situatie care fac parte integranta din Hotarârea prin care Consiliul Local a aprobat a Caietul de sarcini si anume amplasamentele T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T11, T12, T13, T14 si T15.

Domeniul public se va ocupa prin licitatie publica deschisa incepând cu data incheierii conventiei.

Conventia se va incheia pe o perioada de 3 (trei) ani, cu obligatia ca adjudecatarul licitatiei sa functioneze minimum 6 (sase) luni pe an, cel putin in intervalul 01.04. - 31.10. aferent sezonului oficial.

Pretul de pornire a licitatiei este de 0,9 lei/mp/zi pentru oricare amplasament ce face obiectul licitatiei.

Tariful stabilit, in urma adjudecarii licitatiei, se datoreaza pe perioada de ocupare a domeniului public (sezon) si se va achita anticipat, lunar.

Tariful va fi indexat de drept anual, incepând cu cel de-al doilea an calendaristic, cu indicele de inflatie prognozat, aprobat prin Hotarâre a Consiliului Local al municipiului Oradea, urmând a se regulariza la prima scadenta a anului urmator, conform indicelui real comunicat de Institutul National de Statistica.

Pentru participarea la licitatie, solicitantii sunt obligati sa depuna la organizator o garantie de participare si o taxa de participare conform Instructiunilor ce vor sta la baza organizarii licitatiei.

Garantia de participare la licitatie se constituie in garantie de buna executie si va fi completata de catre beneficiar la data incheierii conventiei pâna la incidenta sumei datorate lunar (lei tarif adjudecat/mp/zi). Aceasta suma poate fi utilizata in cazul in care beneficiarul nu respecta clauzele contractuale (inregistreaza restante la plata chiriei sau pentru eventuale deteriorari aduse domeniului public).

In caz de renuntare, dupa adjudecarea licitatiei sau de nesemnare a Conventiei, adjudecatarul pierde garantia de participare la licitatie, iar Municipiul Oradea va reorganiza procedura de licitatie, iar agentul economic care a generat aceasta situatie nu va mai putea participa.

Data limita de depunere a ofertelor este 18 aprilie 2017, ora 14.00, iar sedinta publica de strigare va avea loc in data de 19 aprilie 2017, ora 12.00.

Informatiile si documentatia de atribuire le gasiti accesând fisierele atasate pe site-ul www.oradea.ro, sectiunea Licitatii.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: