Se intrerupe furnizarea apei calde pentru 4 puncte termice

Miercuri, 16 August 2017

Se intrerupe furnizarea apei calde pentru 4 puncte termice
Pentru continuarea lucrarilor de inlocuire si modernizare retelei de transport a energiei termice, in cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si a cresterii eficientei energetice - etapa a II-a, 20,2 km retea de transport", joi 17 august a.c., de la orele 8.00, se va intrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentati din punctele termice termice: 522, 523, 825, 904, dar si de la punctele termice ce deservesc blocurile ANL Decebal, Biblioteca Judeteana,  Muzeul Tarii Crisurilor, liceul Partenie Cosma, caminele Garnizoanei,  sediile I.T.M. si Oficiul de Cadastru.

Se vor efectua lucrari in zona intersectiei B-dului Decebal cu str. St. O Iosif si in Parcul Nicolae Balcescu.

Vor fi afectati consumatorii situati pe strazile Horea (partial), Sucevei, Matei Basarab, Armatei Române, Xenopol, Petre Ispirescu, Henri Coanda, R. Wagner, Calea Aradului (partial) si B-dul Decebal (partial).

Reluarea furnizarii apei calde si a agentului termic primar se va face progresiv, pâna in seara zilei de vineri, 18 august 2017.

Pentru informatii suplimentare privind stadiul lucrarilor, clientii Termoficare pot suna la dispeceratul de urgenta TelVerde 0 800 070 800 (numar apelabil gratuit din toate retelele fixe si mobile).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: