Scoala Internationala din Oradea organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii

Joi, 20 Iulie 2017

Scoala Internationala din Oradea organizeaza cursuri de limba engleza pentru copii
In perioada 21-25 august 2017, Scoala Internationala din Oradea va organiza un curs interactiv de limba engleza pentru copii - Interactive Stories for Kids. La acest curs, care va fi predat de un profesor vorbitor nativ de limba engleza, se pot inscrie copiii cu vârste cuprinse intre 3 si 11 ani.

Orele de engleza se vor desfasura pe grupe de vârsta dupa urmatorul program:

-         intre orele 10-13, copii cu vârste cuprinse intre 3 si 6 ani;

-         intre orele 12-15, copii cu vârste cuprinse intre 7 si 11 ani.

Cursul este impartit in doua sesiuni: 10 ore de povesti interactive si 5 sesiuni de activitati. In pauza cursurilor elevii vor primi câte o gustare. Taxa de inscriere este 50 de euro, insa pentru copiii care se vor inscrie la Scoala Internationala aceasta suma se va scadea din taxele de scolarizare.

Inscrierile la cursul de engleza se pot face telefonic la numarul 0771.669.656 sau pe e-mail la adresa info@isor.ro. Orele de engleza vor avea loc in corpul principal de cladire al Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea, strada Armatei Române, nr. 1F.

Va reamintim ca Scoala Internationala din Oradea se va deschide in 11 septembrie 2017 cu gradinita si anul intâi de studiu in invatamântul primar. In aceasta perioada se amenajeaza salile de clasa, astfel ca in luna august parintii vor putea sa viziteze spatiul destinat Scolii Internationale.

Parintii interesati isi pot inscrie copiii la Scoala Internationala din Oradea si dupa inceperea anului scolar.   

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: