Reprezentantii Primariei Satu Mare, interesati de modalitatile de intretinere a domeniului public in municipiul Oradea

Joi, 27 Octombrie 2016

Reprezentantii Primariei Satu Mare, interesati de modalitatile de intretinere  a domeniului public in municipiul Oradea
 

Primaria Oradea a primit joi, 27 octombrie, vizita reprezentantilor Compartimentului Spatii Verzi din cadrul Primariei Satu Mare.

In contextul imbunatatirii procesului de intretinere, amenajare si modernizare a zonelor verzi din municipiul Oradea, functionarii de la Primaria Satu Mare au dorit sa afle amanunte despre registrul spatiilor verzi din municipiu, dar si despre modul in care Primaria Oradea a reusit sa rezolve unele aspecte.

Seful Serviciului Lucrari si Servicii Publice din cadrul Primariei Oradea, Mircea Stejeran, impreuna cu ceilalti reprezentanti ai serviciului, le-a stat la dispozitie cu toate informatiile solicitate.

Functionarii de la Primaria Satu Mare s-au aratat interesati de modul in care functioneaza programul informatic "Cadastrul verde". Totodata, acestia s-au aratat surprinsi de rezolvarea completa a problemei câinilor fara stapân in municipiul Oradea, dar si de starea de curatenie a domeniului public.

"Din punctul de vedere al administratiei oradene, discutia de astazi a fost una foarte utila, atât in ceea ce priveste schimbul de informatii dintre parti, dar si in ceea ce priveste imbunatatirea pe viitor a procesului de intretinere, amenajare si modernizare a zonelor verzi.  In urma discutiilor s-a putut face o comparatie privind gestionarea aspectelor tehnice de catre cele doua orase. Primaria Oradea  va pune in continuare la dispozitia colegilor de la Satu Mare toate informatiile de care au nevoie in vederea imbunatatirii activitatii", a declarat Mircea Stejeran - seful serviciului Lucrari si Servicii Publice din cadrul Primariei Oradea.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: