Primaria Oradea va achizitiona 350 banci de odihna

Marti, 21 Februarie 2017

Primaria Oradea va achizitiona 350 banci de odihna
 

In cursul saptamânii trecute, specialistii din cadrul Directiei Tehnice din Primaria Oradea au finalizat caietul de sarcini necesar pentru demararea procedurii de achizitie pentru banci de odihna.

Caietul de sarcini contine toate cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca bancile care urmeaza sa fie achizitionate.

In total, se vor achizitiona 350 de banci (la fel ca anul trecut), care vor trebui sa indeplineasca urmatoarele caracteristici: L - 1,8 m, l - 38 cm, inaltimea sezutului - 42 cm si inaltimea bancii - 79 cm. Bancile vor trebui sa aiba profile metalice de otel, zincate termic si vopsite in câmp electrostatic. Totodata, elementele din lemn vor trebui sa fie din esenta tare (stejar), slefuite si tratate cu straturi de protectie impotriva umiditatii si razelor ultraviolete, cu doua straturi de bait si doua de ceara.

Cele 350 de banci vor fi amplasate pe toata raza orasului, respectiv pe b-dul Dacia, str. Doinei, Bumbacului, Transilvaniei, Tusnadului, b-dul D. Cantemir.

Totodata, se vor amplasa banci si in locatiile in care urmeaza sa se amenajeze locuri de joaca pentru copii: Parcul Ghibu, str. Secarei (Oncea), str. Aluminei, str. Sovata, dar si de-a lungul trotuarului de acces la pasajul de sub calea ferata care leaga b-dul Stefan cel Mare si str. Secarei.

De asemenea, se va completa cu banci de odihna in Parcul 22 Decembrie, Parcul I. C. Bratianu etc.

 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: