Primaria Oradea a finalizat modernizarea a 11 strazi din Cartierul Iosia

Joi, 27 Octombrie 2016

Primaria Oradea a finalizat modernizarea a 11 strazi din Cartierul Iosia
 

Luna trecuta, Primaria Oradea a finalizat lucrarile la o serie de strazi din Cartierul Iosia, acestea aflându-se momentan in proces de receptie.

Este vorba de urmatoarele strazi: Magurei, Salciei, Clopoteilor, Pelinului, Govorei, Carasului, Oltetului, Ecaterina Varga, Gheorghe Titeica, Constantin Mille, Piata Ghioceilor. De asemenea au fost incheiate lucrarile la strada Cerbului, din zona Dragos Voda.

La toate aceste strazi au fost realizate lucrari de infrastructura si suprastructura a drumului, amenajare trotuare si accese auto, canalizare pluviala, amenajare spatii verzi, realizare marcaje si indicatoare de circulatie.

Aceste strazi nu au fost pâna acum asfaltate, prin urmare lucrarile de modernizare au constat si in asfaltarea carosabilului, amenajarea trotuarelor si realizarea canalizarii pluviale.

Lungimea totala a celor 12 strazi modernizate este de peste 2,5 km.

„Alte patru strazi din acest lot, respectiv Argesului, Vasile Pârvan, Buzaului si Abraham Lincoln, sunt in curs de asfaltare, lucrarile urmând sa se incheie pâna la sfârsitul acestui an. Strazile din vatra veche a cartierului Iosia care au mai ramas neasfaltate vor fi modernizate in cursul anului viitor", spune viceprimarul Florin Birta.

Detalii tehnice

In Piata Ghioceilor (tronson cuprins intre str. Trotusului si str. Nicolae Bolcas), cu o lungime de 210 m, lucrarile au fost executate de S.C. Drumuri Bihor S.A., iar valoarea lucrarilor (constructii+montaj) a fost de 392.300  lei + TVA; pe str. Gh. Titeica, cu o lungime de 341 m, lucrarile au fost  executate de S.C. Dumexim SRL, iar valoarea lucrarilor a fost de 395.501 lei + TVA; pe str. Constantin Mille, cu o lungime de 321 m, lucrarile au fost  executate de S.C Drumuri BH S.A., iar valoarea lucrarilor a fost de 331.849  lei + TVA; pe str. Cerbului, cu o lungime de 121 m, lucrarile au fost executate de S.C. Drumuri Bihor S.A., iar valoarea lucrarilor a fost de 167.542 lei +fara TVA; pe str. Magurei, cu o lungime de 157 m, lucrarile au fost executate de S.C Drumuri Bihor S.A, iar valoarea acestora a fost de 115.756 lei +TVA; pe str Salciei cu o lungime de 168 m, lucrarile au fost executate de S.C Drumuri Bihor S.A, iar valoarea acestora a fost de 180.643 lei + TVA, pe str. Clopoteilor cu o lungime de 151 m, lucrarile au fost executate de S.C Drumuri Bihor S.A, iar valoarea acestora a fost de 163.383 lei +TVA; pe str. Pelinului cu o lungime de 185 m, lucrarile au fost executate de S.C Extract Com S.R.L Salonta, iar valoarea acestora a fost de 225.778 lei +TVA; pe str. Govorei cu o lungime de 157 m, lucrarile au fost executate de S.C Drumuri Orasenesti S.A, iar valoarea acestora a fost de 180.987 lei + TVA; pe str Carasului cu o lungime de 332 m, lucrarile au fost executate de Drumuri Bihor S.A, iar valoarea acestora a fost de 397.271 lei +TVA; pe str Oltetului cu o lungime de 288 m, lucrarile au fost executate de S.Drumuri Bihor S.A, iar valoarea acestora a fost de 368.484 lei + TVA; pe str. Ecaterina Varga cu o lungime de 168 m, lucrarile au fost executate de S.C Drumuri Bihor S.A, iar valoarea acestora a fost de 213.729 lei + TVA.

In atasament gasiti o galerie foto.

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: