Primaria Oradea aduce primavara in sufletele oradenilor

Luni, 27 Februarie 2017

Primaria Oradea aduce primavara in sufletele oradenilor
 

Având in vedere apropierea Sarbatorii Martisorului, Primaria Oradea prin Directia Patrimoniu Imobiliar a pus la dispozitia celor interesati, un numar de 60 de standuri de lemn in vederea comercializarii produselor specifice sarbatorii, respectiv martisoare si flori de primavara.

In acest sens, la inceputul lunii februarie, Directia Patrimoniu Imobiliar organizat o licitatie publica deschisa cu strigare pentru ocuparea standurilor in intervalul 23 februarie - 2 martie 2017.

In urma licitatiei, din cele 60 de standuri, 47 au fost ocupate de comercianti. Acestia provin fie din Oradea, fie din alte localitati ale judetului Bihor, dar si din Alexandria, Ploiesti si Bucuresti.

Din cele 47 de standuri cu martisoare si flori, 37 se gasesc pe strada Republicii - pietonal, iar 10 in Piata Unirii.

In ceea ce priveste ziua de 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii, comerciantii vor avea posibilitatea sa vânda flori, felicitari si aranjamente florale in 70 de amplasamente din municipiu, dintre care 5 vor fi in Piata Unirii si 15 pe strada Republicii - pietonal.  In acest sens, Directia Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primariei Oradea a organizat o licitatie publica cu strigare. Intervalul aprobat pentru vânzarea produselor specifice sarbatorii  este 6 - 9 martie (inclusiv). Comerciantii de produse specifice zilei de 8 Martie vor putea fi gasiti, pe lânga zona centrala, si in locatii precum: in fata bisericutei din Cartierul Nufarul (capat), Calea Aradului intersectie cu Aviatorilor, Decebal intersectie cu strada Primariei, B-dul Stefan cel Mare intersectie cu Transilvaniei, zona Cantemir - la statuie, strada Transilvaniei cu Moldovei etc.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: