Pescuitul pe Cris, sport extrem la Oradea!

Sambata, 29 August 2015

De cateva saptamani bune pescarii din Oradea, cei mai multi fara sa realizeze, traiesc periculos atunci cand isi iau betele si dau la peste pe Crisul Repede. Asta pentru ca, unul dintre locurile bune de pescuit, situat exact in dreptul Primariei, se afla sub un terasament care deja s-a prabusit in doua randuri si sta […]
The post Pescuitul pe Cris, sport extrem la Oradea! appeared first on Presa Oradea.
 De cateva saptamani bune pescarii din Oradea, cei mai multi fara sa realizeze, traiesc periculos atunci cand isi iau betele si dau la peste pe Crisul Repede. Asta pentru ca, unul dintre locurile bune de pescuit, situat exact in dreptul Primariei, se afla sub un terasament care deja s-a prabusit in doua randuri si sta oricand sa cada.
Oradenii cu spirit de observatie pot constata zilnic ce sport periculos este pescuitul. Asta pentru ca, la doi pasi de Primaria Municipiului Oradea, pe malul Crisului, se pot vedea doi boltari care s-au desprins din bordura de desupra apei, cazand pe platforma de ciment de pe mal.

Ca si cum cei doi boltari ar fi acolo de decor si nu ar semnala un pericol iminent, pescarii continua sa pescuiasca sub bordura, la cativa pasi de bucatile enorme rupte din terasament.
Ca pescarii sunt prea preocupati de bete ca sa vada ca le cade teasamanetul in cap, nu este de mirare. Dar faptul ca un accident extrem de grav s-ar putea produce sub fereastra primarului Ilie Bolojan, ar trebui sa puna organele competente in garda. Si nu pare a le pune!
Ichim Vasilica
The post Pescuitul pe Cris, sport extrem la Oradea! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: