Nu cumparati FIFA 16!

Marti, 03 Mai 2016

Nu stiu cum e in cazul tuturor persoanelor care se joaca pe calculator, dar stiu ca, in general, jocurile sunt pentru a te relaxa. Ai avut o zi grea la munca, nu ti-au iesit bine anumite lucruri, dai drumul la calculator, joci o ora sau doua FIFA si iti mai indulcesti amarul. Ce faci insa […]
The post Nu cumparati FIFA 16! appeared first on Presa Oradea.
 Nu stiu cum e in cazul tuturor persoanelor care se joaca pe calculator, dar stiu ca, in general, jocurile sunt pentru a te relaxa. Ai avut o zi grea la munca, nu ti-au iesit bine anumite lucruri, dai drumul la calculator, joci o ora sau doua FIFA si iti mai indulcesti amarul. Ce faci insa cand jocul in sine devine sursa de enervare si de stres?
Cei care sunt mai cumpatati din fire ar spune ca problema este la cel care joaca. Ca un joc pe calculator nu trebuie luat in serios si ca, daca in loc sa te destinda mai rau te enerveaza, este mai bine sa cauti altceva.
Altii s-ar intreba cum se poate sa te enerveze un joc? Doar este un joc. Pai, in cazul FIFA 16, e ca si cum ai juca poker si adversarul te-ar fura pe fata. Este clar, cel mai simplu e sa nu mai joci, dar nu poti sa te faci ca nu ai fost furat. Mai ales ca ai dat bani pe el. FIFA 16 este cel mai prost joc din serie, un joc de aproape 50 de euro, bani pe care simti ca i-ai cheltuit degeaba.

Nu intru in detalii, voi publica in urmatoarea perioada un review complet cu privire la acest joc. Ramane insa in continuare intrebarea, cum te raportezi la un joc pentru care ai platit bani si care te dezamageste total. Poti merge la protectia consumatorilor sa le explicit ca jocul ar trebui sa imite realitatea iar realitatea nu are nimic in comun cu jocul?
Cum vor verifica si documenta ei aceasta frauda de proportii care este jocul FIFA. Da, stiu ca frauda este un cuvant dur, dar nu poti denumi altfel un producator care te inseala, vanzandu-ti un produs care nu face ceea ce ar trebui sa faca.

Am vorbit cu cativa informaticieni, nu, nu baieti de duzina care au invatat ieri sa instaleze un windows, oameni care traiesc din a face soft sau care activeaza in domeniu la companii foarte mari din lume si care mi-au explicat ca este imposibil de demonstrat ca jocul e ,,criptat”.
Cu alte cuvinte, singura modalitate realista de a amenda producatorul jocului, daca va simtiti inselati, este sa nu il mai cumparati. Asa ca si eu va indemn sa faceti acest lucru: Nu cumparati FIFA 16!
Ichim Vasilica
The post Nu cumparati FIFA 16! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: