Nokia a lansat noul 3310 in mod oficial!

Luni, 27 Februarie 2017

Compania Nokia a lansat in mod oficial, mult asteptatul 3310, intr-o varianta moderna si cu multe imbunatatiri! Nokia a lansat in mod oficial noul 3310, prezentand o varianta imbunatatita si modernizata a unuia dintre cele mai iubite si mai apreciate telefoane mobile de pana acum. Noul Nokia 3310 are in plus fata de modelele anterioare
Post-ul Nokia a lansat noul 3310 in mod oficial! apare prima data in Stiri Oradea.
 Compania Nokia a lansat in mod oficial, mult asteptatul 3310, intr-o varianta moderna si cu multe imbunatatiri!
Nokia a lansat in mod oficial noul 3310, prezentand o varianta imbunatatita si modernizata a unuia dintre cele mai iubite si mai apreciate telefoane mobile de pana acum.
Noul Nokia 3310 are in plus fata de modelele anterioare o camera foto de 2MP, blitz cu LED, radio FM dar si o baterie detasabila Li-Ion de 1200 de mAh.

Spre deosebire de primul model, display-ul este unul color TFT de 2,4 inci, iar sunetele de alerta sunt si ele Mp3 polifonice.
De asemenea, pentru diversitate, Nokia 3310 vine in patru variante de culoari, si anume rosu cald, albastru inchis, galben si gri.
Lansat in varianta sa originala in anul 2000, Nokia 3310 a fost unul dintre pionierii telefoanelor mobile, iar acum acesta va fi vandut drept o modalitate de a avea baterie extrem de buna, intr-o carcasa aproape indistructibila.

Varianta moderna a lui Nokia 3310 va fi vandut pentru doar 59 de euro, asadar cel mai probabil va fi prezentat ca un al doilea telefon, atat pentru nostalgicii care isi amintesc cand l-au cumparat prima data, cat si pentru cei care au nevoie de un telefon cu o autonomie mai buna.

Sursa foto: cnet.com/npr.org

Sursa video: YouTube.com
Post-ul Nokia a lansat noul 3310 in mod oficial! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: