Noi avantaje pentru utilizatorii Oradea City Card - cardul oficial de turism al orasului

Vineri, 29 Iulie 2016

Noi avantaje pentru utilizatorii Oradea City Card - cardul oficial de turism al orasului
In anul 2015, Consiliul Local a aprobat pachetul turistic Oradea City Card, iar in urma diversificarii paletei obiectivelor turistice ca urmare a finalizarii unor proiecte cu finantare internationala, respectiv Cetatea Oradea - Muzeul Cetatii si al orasului Oradea, Muzeul pâinii si al panificatiei traditionale, Casa Darvas - La Roche sau Sinagoga Zion, Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si Regiune a solicitat extinderea reducerii cu 50% a costurilor de acces pentru utilizatorii pachetului Oradea City Card la obiectivele turistice care apartin municipiului Oradea si sunt in administrarea sau coordonarea entitatilor subordonate Consiliului Local.

Membrii Consiliului Local au aprobat in cadrul sedintei de ieri aceasta solicitare, urmând ca in viitor si obiectivele mentionate mai sus sa fie vizitabile cu reducere de 50% de catre posesorii Oradea City Card.

Municipiul Oradea prin Asociatia de Promovare a Turismului din Oradea si Oradea Transport Local a lansat in urma cu un an o serie de servicii oferite prin intermediul Oradea City Card, care insuma mai multe avantaje pentru turistii care il utilizeaza. Printre aceste avantaje putem aminti:

- card de transport cu utilizare nelimitata timp de 48 de ore, valabil pe toate liniile, inclusiv liniile dinspre si inspre statiunile termale Baile Felix si 1 Mai;

- reduceri de 50% pentru cele mai importante obiective turistice din Oradea;

- brosura de reduceri la cei mai importanti operatori economici locali (Oradea si Baile Felix);

- informatii inedite despre Oradea;

- hartile turistice ale Oradiei, Bailor Felix si Bailor 1 Mai.

Acest card ofera vizitatorilor Oradiei si Bailor Felix accesul la informatie turistica oficiala de prima categorie, transport public gratuit si un sistem garantat de discounturi la cele mai importante puncte si servicii de interes turistic din oras. Alaturi de Oradea City App, aplicatia oficiala de informare turistica, Oradea City Card reprezinta un instrument important de crestere a consumului turistic local.

Cardul de transport este valabil pentru o singura persoana si ofera calatorii nelimitate pe durata celor 48 de ore in orasul Oradea si pe traseele: Oradea-Baile Felix, Oradea-Baile 1 Mai si Baile Felix-Baile 1 Mai.

Cardul Oradea City Card poate fi achizitionat la pretul de vânzare de 15 lei.

Oradea City Card se gaseste momentan de vânzare in chioscurile OTL (atasat lista). Pe viitor cardurile se vor gasi la vânzare in locatii partenere, hoteluri, centre de informare, chioscuri de ziare, dar lista cu punctele de vânzare ramâne deschisa, a mentionat Mihai Jurca, director executiv la Asociatia de Promovare a Turismului din Oradea.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: