Lucrarile la piateta din fata magazinului Crisul sunt in grafic

Miercuri, 27 Iulie 2016

Lucrarile la piateta din fata magazinului Crisul sunt in grafic
In luna martie 2016, Primaria Oradea a inceput lucrarile de amenajare a piatetei din fata magazinului Crisul. Lucrarea este executata de catre SC Drumuri Orasenesti SA, in asociere cu SC Electroconstruct Sildac SRL, SC Gardener SRL si SC Imsaurisa SRL.

Valoarea contractului este de 1.886.873,40 lei fara TVA, iar suprafata  totala  pe care se realizeaza lucrarile este de 2.068,28 mp, din care 300 mp apartin  magazinului Crisul, costul lucrarilor aferente acestei suprafate fiind suportat de catre magazinul Crisul.

Pâna in momentul de fata au fost realizate lucrarile de reparatii la canalizarea menajera existenta, au fost realizate toate lucrarile necesare (retea, guri de scurgere, camine) pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale. Totodata, s-au executat toate lucrarile necesare pentru alimentarea cu apa rece a obiectelor sanitare (bransament, camin de apometru, racord) si a fântânii de baut apa (cismea). In perioada imediat urmatoare se va trece la urmatoarele lucrari:

- suprafata piatetei va fi pavata cu porfir bej si bej-maroniu, precum si cu granit alb-auriu;

- suprafata trotuarului de pe strada Brasovului va fi pavata cu granit gri-deschis;

- la marginea dinspre str. Republicii se va monta un parapet, intre parapet si bordura de pe str. Republicii se va turna o fâsie de asfalt;

- pe str. Brasovului, intre str. Republicii si magazinul Crisul, se va realiza un zid de sprijin alcatuit din doua parti, despartite de scarile care fac legatura intre str. Brasovului si piateta;

- iluminatul public al piatetei se va realiza cu ajutorul a 10 stâlpi de iluminat. 

Termenul de finalizare a lucrarilor este 20.08.2016, toate lucrarile stabilite pâna acum fiind in grafic.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: