Lucrare de deratizare zone publice si spatii verzi din municipiul Oradea

Vineri, 03 Iulie 2015

Lucrare de deratizare zone publice si spatii verzi din municipiul Oradea
Primaria Municipiului Oradea anunta locuitorii orasului ca in perioada 06.07-14.07.2015 se executa  lucrarea de „Deratizare zone publice si spatii verzi din municipiul Oradea (etapa intermediara)" la zonele publice si spatiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crisului Repede, malurile pârâurilor Peta, Salbatec, Paris si pe domeniul public aferent asociatiilor de proprietari).

In zonele tratate, populatia va fi avertizata prin fluturasi de avertizare „TEREN OTRAVIT" care vor fi amplasati la vedere.Se vor folosi produsele: ZAGOR PASTA- grupa de toxicitate princ.3 tip 14, non agricole, JADE, RODEXION, NOCURAT. Momelile vor fi amplasate in statii de intoxicare speciale care vor contine 40 grame momeala.

Atragem atentia asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice si a copiilor care se joaca in parcurile publice.In caz de ingestie accidentala, se solicita imediat sfatul medicului.

Mentionam ca prestatorul licentiat pentru a efectua aceste lucrari in municipiul Oradea este SC Compania Romprest Service SA, conform Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsectie, dezinfectie a municipiului Oradea, cu nr.261058 din 18.12.2012.

In caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioada imediat urmatoare care se va comunica prin presa.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: