Locurile de parcare din partea superioara a Parcarii Rogerius pot fi ocupate si de posesorii de abonamente cu marcaj alb

Duminica 26 Martie 2017

Locurile de parcare din partea superioara a Parcarii Rogerius pot fi ocupate si de posesorii de abonamente cu marcaj alb
La inceputul acestei saptamâni, mai mult de jumatate din locurile de parcare de la parterul parcarii D+P de lânga Piata Rogerius au fost marcate cu alb. In prezent, in zona superioara a parcarii sunt 112 locuri cu marcaj alb, restul de 90 ramânând cu marcaj galben.

Locurile cu marcaj galben sunt de scurta durata (maxim 2 h) si se pot ocupa prin achizitia tichetului de parcare (2,60 lei/1 h), iar cele cu marcaj alb sunt de lunga durata, pentru acestea putând fi folosite abonamentele valabile in parcarile cu marcaj alb din municipiu. Locurile de la demisolul parcari D+P sunt in continuare rezervate celor care au achizitionat abonamente pentru aceasta parcare.

"Având in vedere ca este o zona aglomerata si ca ne dorim sa folosim cât mai eficient aceasta parcare nou construita din vecinatatea Pietei Rogerius, cca 55% din locurile de parcare din zona superioara a parcarii au fost trasate cu marcaj alb, astfel incât si posesorii de abonamente de parcare sa poata parca pe perioada zilei in zona superioara a Parcarii Rogerius", ne-a declarat dl. Lucian Popa - directorul Directiei Patrimoniu Imobiliar din Primaria Oradea.

Primaria Oradea finalizat in cursul anului trecut parcarea D+P din vecinatatea pietii Rogerius. Parcarea cu suprafata de 5.467,76 mp are 395 locuri, fiind formata dintr-un demisol, cu o capacitate de parcare de 193 de masini si un parter neacoperit, cu o capacitate de 202 masini. Valoarea lucrarilor a fost de 14.363.800 lei fara TVA.


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: