Licitatie pentru parcarea de la baza sportiva Vointa

Marti, 25 Iunie 2019

Licitatie pentru parcarea de la baza sportiva Vointa
In cursul zilei de vineri, 21 iunie 2019, a fost publicat pe SEAP anuntul privind licitatia pentru atribuirea contractului de executie a parcarii multietajate ce urmeaza a fi construita in locul fostei baze sportive Vointa, pe str. Academiei - George Baritiu din Oradea. Data limita pentru depunerea ofertelor este 5 august 2019, ora 15.00.

Terenul pe care urmeaza a fi construita parcarea este situat intr-o zona accesibila traficului rutier, lânga Colegiul National „Mihai Eminescu", Palatul Postelor si Biserica Romano-Catolica „Maica Indurerata", intr-un perimetru delimitat de arterele majore de circulatie de pe strazile Roman Ciorogariu, George Baritiu, Moscovei si Academiei, cu acces dinspre str. George Baritiu.

Sunt prevazute 336 de locuri de parcare, din care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilitati si alte 6 pentru motociclete. Suprafata construita a viitoarei parcari are o arie de 2.712 mp, in timp ce suprafata utila totala ajunge la 7.733,75 mp.

„Scopul principal al acestui proiect este imbunatatirea conditiilor de parcare a autoturismelor din zona centrala a Oradiei si constituie parte din programul privind construirea de parcari supraterane si subterane in zona institutiilor publice din zona centrala a orasului", precizeaza Liviu Andrica, directorul Administratiei Domeniului Public Oradea, institutie care finanteaza constructia parcarii.

Valoarea estimata a investitiei este de 14,2 milioane lei, fara TVA, termenul de executie fiind de 18 luni din momentul inceperii lucrarilor.

Dupa finalizarea lucrarilor de contructie a parcarii supraterane, pentru a nu scadea numarul terenurilor de sport din Oradea, administratia locala va trece la modernizarea a 5 terenuri de tenis in spatele parcarii. 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: