In sfarsit, o victorie! Fc Bihor a castigat la Caransebes

Duminica 04 Octombrie 2015

A patra oara a fost cu noroc! FC Bihor a reusit sambata la Caransebes cel mai bun joc din actuala editie de campionat, izbutind sa castige cu 3-2, pe terenul unei echipe care inaintea etapei ocupa pozitia a IV-a a clasamentului. Victoria putea fi si mai clara daca Andor nu rata un penalti, Trabalka nu […]
The post In sfarsit, o victorie! Fc Bihor a castigat la Caransebes appeared first on Presa Oradea.
 A patra oara a fost cu noroc! FC Bihor a reusit sambata la Caransebes cel mai bun joc din actuala editie de campionat, izbutind sa castige cu 3-2, pe terenul unei echipe care inaintea etapei ocupa pozitia a IV-a a clasamentului. Victoria putea fi si mai clara daca Andor nu rata un penalti, Trabalka nu rata doua ocazii uriase, singur cu portarul si daca golul lui Maria, cu capul, nu era anulat pe motiv de ofsaid.
Cei care au deschis scorul au fost insa jucatorii gazda, in minutul 8, cand, dupa o lovitura de colt, la o greseala a portarului Nagy, care a scapat mingea, fundasul Telecican, urcat in atac a inscris din 8 metri.
Dupa primirea golului, oradenii au urcat in atac, nu au mai permis gazdelor sa le puna in pericol poarta si, in minutul 28, au restabilit egalitatea. Dupa o actiune pe partea stanga a lui Lorincz, acesta i-a trimis la 18 metri de poarta, in pozitie centrala, lui Andor, care a trimis puternic sus, in stanga portarului, mingea lovind plasa interioara laterala a portii lui Pascal.
Zece minute mai tarziu, cei de la Caransebes au revenit in atac si au preluat din nou conducerea, dupa ce Busu a centrat in careul mic, la bara a doua, de unde S. Lupu s-a inaltat si a trimis imparabil, cu capul, in poarta. Golul poate fi insa pus si pe seama unor greseli in lant a aparatorilor bihoreni, pe partea stanga.
La faza imediat urmatoare, oradenii au restabilit egalitatea. Andor, cel mai bun jucator de pe teren, a centrat la semiinaltime, de pe partea dreapta, portarul Pascal a ratat interceptia, iar Trabalka a trimis cu latul, in poarta goala. Pana la pauza nu s-a mai intamplat nimic, astfel ca scorul la finalul primei reprize a fost egal, 2-2.

Partea a doua a jocului a apartinut in totalitate bihorenilor, care si-au dominat adversarul, au marcat, dar au si ratat foarte mult. Singurul sut pe poarta din repriza a doua pentru FC Caransebes s-a consemnat in minutul 85.
Dupa ce Trabalka a ratat o ocazie uriasa, singur cu portarul, trimitand in acesta, in minutul 59, Andor a centrat din nou de pe dreapta, Maria a marcat cu capul din 8 metri, dar golul a fost anulat, pe motiv de ofsaid.
In minutul 61, tot oradenii au avut sansa sa intre in avantaj, dar sutul aceluiasi Andor, de la 25 de metri, a lovit bara. In fine, atacurile bihorenilor aveau sa se concretizeze in minutul 76, cand capitanul Andor a patruns pe flancul drept, a centrat pe jos la 4 metri de poarta, unde Coroian a venit la coltul scurt si a trimis in plasa.
Si la acest scor, ocaziile mari au curs pentru ,,ros-albastri". In minutul 84, Sulea a recuperat un balon la centrul terenului, a trecut de doi adversari si i-a trimis lui Trabalka, cel care de la 10 metri, singur din nou cu portarul, a sutat milimetric pe langa bara.

Dupa ce, in minutul 85, Nagy a respins singurul sut al gazdelor pe poarta din repriza a doua, in minutul 88, Andor a fost faultat in careu de Telecican, arbitrul Dan Dreve a dictat penalty pentru FC Bihor, dar executia aceluiasi Andor a fost respinsa de portarul Pascal.
,,Am demonstrat ca investitia in echipa merita continuata!"
FC Bihor a reusit astfel sa produca surpriza etapei, sa obtina prima victorie din noua editie de campionat, tocmai in deplasare, si sa marcheze mai multe goluri decat a facut-o in primele cinci etape.

,,O victorie absolut meritata dupa aspectul jocului. Incepem sa avem relatii de joc si sa aratam ca o echipa. Sper ca de acum inainte sa continuam evolutia buna si rezultatele in consecinta. Felicit baietii pentru daruire si dispozitia de care au dat dovada, cu o mentiune speciala pentru Andor, care si-a aratat clasa, chiar daca a ratat un penalti. Sper ca in continuare Consiliul Judetean si domnul Giurgiu sa fie alaturi de echipa, alaturi de noi, pentru ca am demonstrat ca investitia in echipa merita continuata"

a declarat, la finalul partidei, antrenorul Gheorghe Silaghi.
FC Caransebes – FC Bihor 2-3(2-2)
Au marcat: Telecican (min. 8) si S. Lupu (min. 38) / Cr. Andor (min. 28), Trabalka (min. 39) si Coroian (min. 76)
FC Caransebes: Pascal – Telecian, Busu (cpt.), Lupu, Carstoiu - Saulescu (min. 75 A. Roman), Moisil – La Vecchia, Livan, Stelitano – C. Stoica (min. 52 F. Pisano). Antrenor: Giovanni Pisano

FC Bihor: Nagy - Remes, Chira, Mintas, Lorincz – Maria (min. 64 Ferik), Coroian, Magda, Andor (cpt) – Sulea (min. 85 Has) si Trabalka (min. 81 Mangra). Antrenor: Gheorghe Silaghi
Au arbitrat: Dan Dreve (Cluj-Napoca) – Ferencz Tunyogi (Zalau) si Andra Hitcas (Cluj-Napoca).
Etapa a VI-a din seria vestica a Ligii a II-a la fotbal nu a adus decat o victorie a gazdelor, CSM Rm. Valcea impunandu-se cu 2-0, in disputa cu Unirea Tarlungeni, pentru ca, alaturi de FC Bihor, sa mai castige in deplasare si Universitatea Cluj, cu 1-0, la Mioveni. In rest, celelalte dispute s-au incheiat la egalitate.
Etapa viitoare va avea loc miercuri, 7 octombrie, cand FC Bihor are programat meci pe teren propriu, in compania ultimei clasate, Metalul Resita. Dupa victoria cu Caransebes Fc Bihor este pe locul 12 cu 4 puncte.
Ichim Vasilica
The post In sfarsit, o victorie! Fc Bihor a castigat la Caransebes appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: