Greseala enorma la Premiile OSCAR 2017! Au inmanat gresit cel mai important trofeu!

Luni, 27 Februarie 2017

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar, a fost marcata de o greseala colosala, cand au inmanat gresit cel mai important trofeu! Gala de decernare a premiilor OSCAR, a fost prezentata de catre Jimmy Kimmel si s-a desfasurat la Dolby Theatre din Los Angeles, de unde a fost transmisa in direct de postul
Post-ul Greseala enorma la Premiile OSCAR 2017! Au inmanat gresit cel mai important trofeu! apare prima data in Stiri Oradea.
 Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar, a fost marcata de o greseala colosala, cand au inmanat gresit cel mai important trofeu!
Gala de decernare a premiilor OSCAR, a fost prezentata de catre Jimmy Kimmel si s-a desfasurat la Dolby Theatre din Los Angeles, de unde a fost transmisa in direct de postul american ABC dar a fost si difuzata in peste 225 de tari si teritorii din intreaga lume.
Cel mai important premiu al galei, si anume premiul pentru Cel mai bun film, a fost inmanat, filmului ,,La La Land" in regia lui Damien Chazelle, insa doar dintr-o greseala greu de explicat a prezentatorului, si anume actorul Warren Beatty.
La doar cateva minute dupa, eroarea a fost corectata, iar trofeul a fost inmanat castigatorului sau de drept, si anume ,,Moonlight" in regia lui Barry Jenkins.
Din pacate, echipa La La Land a fost nevoita sa coboare de pe scena si sa inmaneze statueta echipei de la Moonligh care au primit premiul in stare de soc.

Prezentatorul Waren Beatty a declarat la scurt timp dupa incurcatura produsa ca ,,am deschis plicul si scria Emma Stone, La La Land. De aia m-am uitat atat de lung si Faye (Dunaway, coprezentatoare), sa stii ca nu am incercat sa fiu amuzant".
Sursa foto: nme.com

Sursa video: YouTube.com
Post-ul Greseala enorma la Premiile OSCAR 2017! Au inmanat gresit cel mai important trofeu! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: