Fostul centru Mecena, scos la vanzare

Joi, 30 Iulie 2015

Fostul centru Mecena, scos la vanzare
Administratia Imobiliara Oradea organizeaza licitatie publica deschisa cu strigare a imobilului compus din 2 constructii - sala de conferinte si motel in stadiu nefinalizat (extratabular) si teren, in suprafata de 10.000 mp, situat in municipiul Oradea, str. Codrilor nr. 3, fostul centru Mecena.

Imobilul se afla in imediata vecinatate a fostului Strand Municipal. Parcela are un front stradal de cca 100 m, fiind invecinat pe latura vestica si de sud cu viitorul complex Aquapark Nymphaea, iar la est de Strandul Dinamo.

Anuntul de licitatie a fost publicat ieri, 29 iulie 2015, iar documentele de calificare solicitate vor fi depuse intr-un plic inchis, la sediul organizatorului procedurii, Piata Unirii nr. 1, Sala Ghiseelor, parter - ghiseul 9 sau 7, pâna cel târziu la data de 26.08.2015, ora 10.00. Dupa aceasta data nu se pot depune plicuri cu documente de calificare.

Taxa de participare este de 500 RON, iar garantia de participare la licitatie este in suma de 100.000 RON. Pretul de pornire al licitatiei publice deschise cu strigare: 910.000 euro, la care se adauga TVA.

Plicurile cu documentele de calificare vor fi deschise de catre Comisia de vânzare a imobilului situat in mun. Oradea, str. Codrilor nr. 3, in data de 26.08.2015, ora 12.30, in Sala mica a Primariei Municipiului Oradea, Piata Unirii nr. 1, et. 1.

Contractul de vânzare-cumparare se va incheia si autentifica in termen de max. 30 zile de la adjudecarea câstigatorului, dupa expirarea perioadei de depunere si instrumentare (clarificare) a contestatiilor (7 zile de la data licitatiei).

Cumparatorul va avea obligatia obtinerii autorizatiei de construire pentru finalizarea/modernizarea constructiei neterminate sau realizarea unor noi constructii, in termen de maximum 1 an de la semnarea contractului de vânzare-cumparare si finalizarea lucrarilor in termen de maxim 2 ani de la data emiterii autorizatiei de luare in folosinta a constructiei.

Mai multe detalii despre imobilul scos la vânzare gasiti in atasament.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: