A fost extras primul castigator al campaniei ,,Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea``

Joi, 23 Februarie 2017

A fost extras primul castigator al campaniei ,,Plateste impozitul online si castiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea``
Astazi, 22 februarie 2017, a avut loc prima tragere la sorti in cadrul campaniei ,,Plateste impozitul online si câstiga o zi de distractie la Aquapark Nymphaea", care a demarat in 13 februarie si prin care Primaria doreste sa-i motiveze pe cetateni sa plateasca impozitul online.

Tragerea la sorti s-a facut pentru platile online efectuate de contribuabili in perioada 13-19 februarie, fiind validate doar platile de impozit integral pentru anul in curs. O comisie formata din Eduard Florea, directorul economic al Primariei Oradea, Eugenia Borbei, director juridic si Anca Grama, purtator de cuvânt au participat azi la procedura de extragere a câstigatorului. Din cei 745 de contribuabili care au platit impozitul online integral, prin extragere computerizata a fost desemnat câstigator domnul Ilias Laszlo. Acesta va fi instiintat prin adresa la domiciliu ca isi poate ridica in termen de 30 de zile de la sediul Primariei voucherul care ii ofera o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea, pentru 2 adulti si 2 copii sub 14 ani. Conform regulamentului, au fost extrase si doua rezerve, care ar putea beneficia de premiu in cazul in care câstigatorul, din diverse motive, nu isi va revendica voucherul.

In prima saptamâna de campanie, numarul persoanelor care au platit impozitul online pe site-ul primariei sau pe aplicatia pentru mobil Mobile Pay s-a marit cu 35% fata de saptamâna anterioara demararii campaniei, respectiv de la 553 de platitori online (persoane fizice si juridice) in perioada 6-12 februarie, la 745 de platitori online in perioada 13-19 februarie.

Primaria Oradea le multumeste tuturor contribuabililor, amintind pe aceasta cale ca cei care isi platesc integral impozitul pâna in 31 martie beneficiaza de bonificatia de 10%, iar in plus cei care il platesc online pot câstiga o zi de distractie la aquapark pentru 2 adulti si 2 copii sub 14 ani. Urmatoarea extragere saptamânala va avea loc in data de 2 martie 2017. 

 

Urmareste extragerea pe pagina de Facebook a Primariei Orad


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: