Oradea - Seminar "Chipul si Compatibilitatea in Cuplu"


Marti, 22 Oct 2019, ora: 20:00 - Marti, 22 Oct 2019
Oradea,
Intrare Gratuita

Oradea - Seminar "Chipul si Compatibilitatea in Cuplu"
LOCATIE SI PRET: ORADEA (pentru detalii si rezervarea locului sunati la tel.: 0730.35.33.55)
DATA: 22 octombrie 2019 (marti)
ORAR: 20:00 - 22:00 (accesul in sala se face intre orele: 19:30 - 19:55)

T E M A T I C A:
- Compatibilitatea in cuplu dupa fizionomie
- Care sunt trasaturile care indica gradul de compatibilitate
- Care sunt fizionomiile compatibile pentru o relatie de lunga durata
- Fizionomia predispusa la singuratate
- Fizionomia predispusa la infidelitate
- Fizionomia afaceristului de succes
- Fizionomia predispusa la agresivitate si violenta
- Fizionomia care indica blandete, bunatate si iubire

Inainte de desfasurarea seminarului "CHIPUL SI COMPATIBILITATEA IN CUPLU", doamna Suada Agachi va invita sa participati la lansarea de carte "TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI" in intervalul orar 17:00 - 19:00. Participarea la lansarea de carte este GRATUITA si se face in baza rezervarii prealabile a locului in sala.
Toate detaliile despre evenimentul de lansare a cartii "TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI" din orasul dumneavoastra gasiti la link-ul urmator:

https://www.facebook.com/events/418321712111293/

Suada Agachi, psiholog, specialist in tehnici de citire a chipului si consultant, va invita sa participati la seminarul in care va fi abordat cel mai sensibil subiect al zilelor noastre: Compatibilitatea in Cuplu.
In stilul sau caracteristic, Suada va discuta in cel mai direct si eficient mod despre suferintele dint-un cuplu, despre posibilele disfunctionalitati ce apar pe parcursul relatiilor si va propune cele mai indraznete solutii in scopul imbunatatirii si al armonizarii vietii personale.
Vor fi folosite exemple concrete prin intermediul fotografiilor si vor fi analizate trasaturile faciale caracteristice partenerilor din diverse cupluri. Tehnicile de citire a chipului sunt folosite pentru a descifra caracterul uman dincolo de mastile sociale, dincolo de comportamentul insusit in mod mecanic sau intentionat si mai ales pentru a identifica adevaratele intentii ale celui de langa tine. Citirea chipului devine astfel atat un instrument de cunoastere cat si de comunicare dar mai ales un mijloc prin care putem patrunde mai usor in universul interior al celui de langa noi.
La acest seminar pot participa atat cei care au patruns deja in fascinanta lume a Fizionomiei dar si cei care sunt dornici sa afle care sunt trasaturile faciale ale persoanei potrivite pentru ei.
Nu vor fi ocolite subiectele tabu cu atat mai mult cu cat Suada este renumita pentru originalitatea si franchetea cu care isi exprima opiniile despre subiectele care macina cel mai puternic sufletul uman.

IMPORTANT DE RETINUT!
o Seminarul se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor si NU se permite participarea persoanelor sub 18 ani!
o INFORMATII legate de locatie, pret si inscriere se ofera telefonic la 0730.35.33.55
o REZERVAREA locului se face individual prin sms la nr. de telefon 0730.35.33.55 cu textul: "nume si prenume/ ORADEA - seminar compatibilitate/ e-mail"
o Numarul de locuri este LIMITAT!
o Nu se ofera servicii de tip coffee-break
o Prin inscrierea la seminar va exprimati acordul ca sunteti de acord cu Termenii de Confidentialitate - textul complet aici: http://suada.ro/confidentialitate/

Vizitati www.suada.ro
La sectiunea Video puteti urmari toate emisiunile la care a fost invitata doamna Suada Agachi.Pentru informatii suplimentare:
https://www.facebook.com/events/362720727738500/