Oradea - Lansare de carte Tehnici de Citire a Chipului


Marti, 22 Oct 2019, ora: 17:00 - Marti, 22 Oct 2019
Oradea,
Intrare Gratuita

Oradea - Lansare de carte Tehnici de Citire a Chipului
ACCESUL in sala este GRATUIT
LOCATIE: ORADEA (adresa se transmite celor care se inscriu prin sms)
DATA: 22 octombrie 2019 (marti)
ORAR: 17:00 - 19:00 (accesul in sala se face intre orele: 16:30 - 16:55)
REZERVAREA locului se face individual prin apel sau sms la nr. de telefon 0730.35.33.55 cu textul: "nume si prenume/ lansare carte - ORADEA / e-mail"

*****************
** AUTOR: SUADA AGACHI
** PRET CARTE: 190 LEI
** NUMAR PAGINI: 416
** CUPRINS CARTE:
1. Prefata
2. Istoria fizionomiei
3. Echilibrul si Armonia Chipului
4. Tehnica Ramele Fetei
5. Tehnica Dualitatea Fetei
6. Tehnica Cele Trei Etaje
7. Tehnica Analiza Trasaturilor Faciale
8. Tehnica Analiza Ridurilor
9. Tehnica Teoria celor Cinci Elemente
10. Tehnica Cele 12 Palate
11. Tehnica Harta Vietii
12. Tehnica Semnatura Planetelor
13. Analiza Vocii
14. Regulile de aur ale fizionomistului

*****************

Cartea "TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI" va putea fi achizitionata la lansarea de carte.
COMENZI CARTE: cartea "TEHNICI DE CITIRE A CHIPULUI" va putea fi comandata in prealabil la tel.: 0737.52.12.11 sau pe site-ul: www.carticusens.ro. Adriana Nicolae - Freelance Editor, e-mail: adriana.editor@gmail.com.

*****************

La finalul evenimentului, doamna Suada Agachi va participa la o sesiune de autografe.

La scurt timp dupa finalizarea lansarii de carte, doamna Suada Agachi va sustine seminarul CHIPUL SI COMPATIBILITATEA IN CUPLU intre orele: 20:00 - 22:00. Participarea la seminar este contra cost, iar rezervarea locului se face telefonic la 0730.35.33.55. Tematica seminarului si toate detaliile necesare le gasiti aici:

https://www.facebook.com/events/362720727738500/

*****************

Arta citirii chipului dateaza de milenii, a fost pastrata si transmisa cu demnitate si onoare de maestrii in fizionomie pentru a fi folosita cu intelepciune de catre cei dornici sa cunoasca natura umana.
Chipul uman este in egala masura oglinda reactiilor si a tipului de relatii pe care omul este dispus sa le experimenteze de-a lungul vietii sale
Beneficiind de avansul stiintei moderne si de acuratetea din ce in ce mai fina a identificarii si interpretarii trasaturilor faciale specifice fiecarei persoane, arta citirii chipului indica trasaturile specifice de caracter ale individului, modul in care evenimentele din timpul vietii i-au slefuit personalitatea si deciziile pe care acesta este predispus sa le ia in viitor.
Chipul este un instrument deosebit de precis si de eficient in comunicare. Zilnic privim si citim zeci sau sute de chipuri, identificam si comunicam cu cei din jurul nostru dupa o serie de reguli bine intiparite in noi. Deciziile pe care le luam sunt influentate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimica si prin forma trasaturilor faciale ale celui de langa noi.
Principiile fundamentale ale acestei arte au ramas neschimbate timp de milenii astfel ca si astazi, la fel ca in vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne ofera indicii de neclintit cu privire la realitatea inconjuratoare si identifica cu exactitate rolul pe care il are de indeplinit si pozitia corecta a omului in marea opera a creatiei si in particular evolutia acestuia pe verticala dintre cer si pamant.
Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi inselatoare, insa fata niciodata nu minte!
Din acest moment, vei privi la tine si lumea intreaga cu alti ochi!

Vizitati www.suada.ro
La sectiunea Video puteti urmari toate emisiunile la care a fost invitata doamna Suada Agachi.Pentru informatii suplimentare:
https://www.facebook.com/events/418321712111293/