Fuego - Oradea - Casa de Cultura a Sindicatelor


Duminica, 26 Mar 2017, ora: 20:00
Oradea,

Fuego - Oradea - Casa de Cultura a Sindicatelor

Primavara aduce in orasul dumneavostra muzica usoara romaneasca, intr-o feerie a emotiilor si a dragostei, prezentata de inconfundabilul Paul Surugiu-Fuego. Iata ca artistul inimilor porneste din nou la drum prin tara cu un spectacol grandios - ,,LASATI-MI MUZICA!" - celebrand de aceasta data, 10 ani de turnee nationale. Interpretul va poposi in 20 de orase, prezentand publicului sau un adevarat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri si piese de neuitat.
Surprizele se vor tine lant, timp de doua ore, in care muzica de ieri se impleti cu cea de azi, slagarele lui Fuego vor rasuna intr-o noua varianta, iar piese noi vor face deliciul audientei. Alaturi de band-ul sau, Paul va da nastere unei lumi muzicale in care fiecare se va regasi.
In cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat impreuna cu maestrul Jolt Kerestely. "LASATI-MI MUZICA!" este felul prin care Paul Surugiu arata publicului sau ca arta ne face fericiti, chiar si atunci cand ne asteptam mai putin.