Curs de introducere in filosofie si psihologie


Vineri, 17 Feb 2017, ora: 19:00 - Vineri, 17 Feb 2017
Oradea, Sediul Asocia?iei Noua Acropol?, Pia?a Unirii, nr. 5, ap. 10, interfon 7

Curs de introducere in filosofie si psihologie
Ce este omul? Nu suntem primii care ne intrebam acest lucru si din fericire s-au pastrat raspunsurile oferite de oameni mai intelepti decat noi. Ei descriu posibilitatea fiecarui om de a deveni creator si de a accede la cunoastere, urmand ca astfel sa poata face alegeri corecte pentru viata sa. Potential, pe care il observam cu uimire in viata si opera personalitatilor istorice si a geniilor umanitatii. Totodata, din invataturile lor putem intelege mai bine tendintele umane care ne trag inspre suferinta, confuzie si agitatie.

Ce este Istoria? Ce inseamna evolutia si daca ea exista de ce ne lovim de acelasi gen de situatii si probleme? Civilizatiile vechi isi transmit istoria prin intermediul miturilor, o formula sintetica de a transmite experienta acumulata. Totodata, traditiile vorbesc despre istoria ciclica si felul in care noi putem intelege mai bine ceea ce traim in momentul prezent, daca intelegem si mecanismele ciclicitatii.

Pentru a incepe aceasta calatorie a cunoasterii va invitam vineri, 17 februarie, ora 19:00 la sediul Noii Acropole, Piata Unirii, nr. 5, ap. 10 (interfon 7, parter).

Intrarea este libera!

Mai multe informatii la telefon (0755 292 542) sau prin e-mail (na-oradea@noua-acropola.ro).Pentru informatii suplimentare:
http://www.noua-acropola.ro/curs-introductiv-in-oradea/#main